FINALA EUROPA LEAGUE MANCHESTER UNITED AJAX AMSTERDAM. Pro TV transmite finala Europa League

FINALA EUROPA LEAGUE MANCHESTER UNITED AJAX AMSTERDAM. UEFA a anunţat, marţi, în urma atentatului care a avut loc la concertul Arianei Grande, la Manchester Arena, că nu există informaţii care să sugereze că FINALA EUROPA LEAGUE, dintre Ajax şi Manchester United, ar putea fi ţinta unor atacuri. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM meciul Manchester United - Ajax Amsterdam, FINALA EUROPA LEAGUE.

23 mai 2017, 10:19
FINALA EUROPA LEAGUE MANCHESTER UNITED AJAX AMSTERDAM. Pro TV transmite finala Europa League

FINALA EUROPA LEAGUE MANCHESTER UNITED AJAX AMSTERDAM. „UEFA este în stare de şoc după atacul care a avut loc noaptea trecută, la Manchester. Gândurile noastre sunt alături de victime şi familiile celor afectaţi. În prezent, nu există informaţii care să sugereze că vreuna dintre activităţile UEFA Europa league de la Stockholm ar fi ţinta unor atacuri. UEFA a colaborat îndeaproape, timp de mai multe luni, cu autorităţile suedeze şi cu Federaţia Suedeză de Fotbal, iar riscul terorismului a fost luat în considerare încă de la început. În plus, au fost implementate mai multe măsuri de securitate, după atacurile de la Stockholm”, se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii înainte de MANCHESTER UNITED AJAX AMSTERDAM FINALA EUROPA LEAGUE.

MANCHESTER UNITED AJAX AMSTERDAM. Forul european le cere fanilor să ajungă la stadion cât mai devreme, înaintea finalei Europa League. „Având în vedere procedurile de securitate, UEFA îndeamnă fanii să ajungă la stadion cât mai curând posibil, pentru că vor avea loc verificări amănunţite la intrări, ceea ce ar putea întârzia accesul pe stadion”, precizează UEFA.

MANCHESTER UNITED AJAX AMSTERDAM Finala Europa League, dintre Manchester United şi Ajax Amsterdam şi, va avea loc, miercuri, de la 21:45, la Stockholm. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM FINALA EUROPA LEAGUE MANCHESTER UNITED AJAX AMSTERDAM.