FINALA iUmor, cel mai tare moment din tot sezonul. Mihai Bendeac a avut un şoc când a văzut ce face un concurent pe scenă

FINALA iUmor. Duminică seara, cei nouă finaliști se vor lupta pentru trofeul iUmor și marele premiu de 20.000 de euro.

11 dec. 2016, 17:05
FINALA iUmor, cel mai tare moment din tot sezonul. Mihai Bendeac a avut un şoc când a văzut ce face un concurent pe scenă

iUmor. Cei nouă finaliști, Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă, desemnați de telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicația emisiunii, se vor lupta pentru trofeul iUmor și marele premiu de 20.000 de euro.

iUmor. Fiecare dintre concurenții finaliști va prezenta în fața juriului și a publicului un moment cu care speră să obțină de la fiecare dintre cei trei jurați un LIKE. Doar cei care vor obține trei LIKE-uri vor putea intra la votul final care aparține telespectatorilor. Ca în primul sezon, „bucătăria” emisiunii este la vedere, astfel încât transparența votării să fie maximă.

iUmor. De-a lungul senzonului, momentele de pe scena de la iUmor au reuşit să lase juraţii mască. De departe însă memorabil rămâne momentul artistic cu pictorul Brent. Potrivit a1.ro, Brent a venit la iUmor cu o pânză, câteva culori şi… o pensulă specială. A pictat portretul lui Mihai Bendeac cu penisul, spre uimirea tuturor juraţilor şi a celor din sală.

iUmor. Povestea artistului e tipică doar până într-un anumit punct.

„Am început să pictez la trei ani, însă abia în urmă cu 10 m-am apucat să pictez cu penisul. Sunt singurul din lume care face asta. Practic, asta e meseria mea, asta fac de când mă trezesc până seara târziu. Părinţii mei au fost foarte îngrijoraţi când au văzut cum îmi câştig existenţa, ba chiar au crezut că o să ajung la închisoare. Acum, însă, sunt foarte fericiţi pentru mine”, a povestit dezinvolt artistul la iUmor.

Vezi si: Mihai Bendeac, RĂZBOI cu un concurent la iUmor. „Ai avut un număr vulgar. Ce faci este o mizerie ordinară!”