FINALA ROMÂNII AU TALENT. Cel mai SENZUAL DANS din finală VIDEO

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Bianca Cristina Costiug a reusit sa-i impresioneze pe juratii de la "Romanii au talent".

12 iun. 2015, 19:15

FINALA ROMÂNII AU TALENT. „Cand reusesti sa seduci si femeile esti deja un artist”, a spus Mihaela Radulescu entuziasmata. „Mi se pare spectaculos ca ai ajuns unde ai ajuns. Cred ca marele secret al Biancai e atitudinea”, a completat Andi Moisescu.

Pentru prima data in competitie a fost prezentat un moment de tribal fusion – dansul cu care Bianca Costiug a electrizat atat publicul, cat si juratii.

VEZI AICI VIDEO

FINALA ROMÂNII AU TALENTCei 15 concurenti au pregatit momente de exceptie pentru marea finala, cu care spera sa cucereasca publicul si sa castige titlul de erou national si premiul in valoare de 120.000 de euro.

Cei sapte baieti de la Brio Sonores, castigatorii sezonului patru Romanii au talent, vor urca pe scena pentru a interpreta o piesa in premiera si a fi alaturi de finalistii acestui sezon. Trupa Holograf va intregi seara cu un moment spectaculos si va canta cea mai recenta melodie, De cate ori sa te iubesc.

Astazi, reprezentatii incredibile de muzica clasica, pop, rock sau folclor, breakdance, tribal fusion, dans contemporan sau dans contemporan experimental, un numar de magie plin de mister, dresaj canin si rezolvarea cubului rubik in timp record de catre trei pusti, vor crea un show memorabil.

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT. Număr impresionant de DRESAJ. Un căţel cu trei picioare îţi rupe sufletul VIDEO

Vineri dansul va fi la loc de cinste si va avea reprezentanti care au facut juratii si publicul sa se ridice in picioare in etapele trecute ale competitiei. Oana Zara si Alexandru Bordea vor aduce in finala un moment de dans contemporan extrem de sensibil, prin care vor sugera viata si efemeritatea timpului.

„Nu avem superstitii. Azi ne-am trezit cu o stare foarte buna, ceea ce ne-a motivat si ne face sa fim optimisti. Inainte de a intra pe scena ne incalzim si ne incurajam unul pe celalalt sa dam tot ce avem mai bun”, a afirmat vineri dupa-amiaza, Alexandru Bordea.

Bogdan Bolohan va reprezenta prin miscari spectaculoase de breakdance problemele cu care societatea se confrunta si va arata cum acestea apar inca din copilarie.

„Nu cred in superstitii. In primul rand sunt foarte fericit ca fac parte din cei 15 finalisti „Romanii au talent” si ca am reusit sa transmit mesajul meu in semifinala. Show-ul meu din seara aceasta va fi despre copii, legat de viitorul lor, de destinul lor, de educatie. Pe viitor, dorinta mea cea mai mare ar fi sa pun in scena o piesa de teatru legata de viata. Sper sa pot exprima foarte bine ceea ce-mi doresc. De multe ori, inainte sa intru pe scena, stau cu ochii inchisi si incerc sa intru in pielea fiecarui personaj. De data asta, eu voi fi constiinta”, a marturisit la randul sau Bogdan Bolohan, cu cateva ore inainte de marea finala.

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Trupa Kid-A va aduce inca o data pe scena dansul contemporan experimental insotit de elemente acrobatice extrem de dificile.

Kid-A: „Inainte sa intram pe scena este intens, ne uitam unii la altii, nu zicem nimic, dam din cap, zambim usor, e calmul de dinaintea furtunii! Aseara, chiar dupa ce am terminat repetitiile, am dat drumul la muzica, am inchis ochii si am inceput sa ne miscam pur si simplu. Fiecare are motivatia lui in spate: unii familia, altii prietenii, dar ce ne dorim cu totii este sa le aratam tuturor celor care isi doresc sa reuseasca in arta si nu sunt sustinuti ca pot ajunge la ce si-au propus!”

CITEŞTE ŞI CASTIGATOR ROMANII AU TALENT. Vezi TOATE COTELE pentru FINALA ROMANII AU TALENT 2015

Yeva Shiyanova isi doreste sa spuna o poveste in stilul caracteristic – printr-un dans senzual, care va beneficia si de o recuzita speciala.

Yeva: „Nu am superstitii, dar inainte de a intra pe scena sunt ingrijorata. Pentru ca, daca o sa vina ziua in care nu o sa mai am emotii, inseamna ca nu mai are niciun rost sa fiu pe scena. Un artist trebuie sa transmita emotii si sentimente, este bine sa fii ingrijorat inainte de a intra pe scena. Cand dansezi, trebuie sa dansezi cu inima, nu cu mintea. Doar atunci momentul tau va ajunge in sufletele celor care te privesc.”

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Ineditul stil de dans tribal fusion va fi si azi prezentat de Bianca Costiug. Ea a pregatit un scenariu complex pentru momentul ei, insotit de machiaj si costumatii specifice.

Cei cinci cantareti din finala vor urca diseara pe scena si isi vor expune talentul in fata publicului, asa cum stiu mai bine. Micuta Nicoleta Iancu va aduce din nou folclorul la „Romanii au talent”, dar va introduce de data aceasta in reprezentatia ei si o melodie ritmata. Ion Barbu va schimba in finala stilul muzical cu care ne-a obisnuit, si va canta opera.

„Cred doar in ceea ce e posibil. Daca muncesti, reusesti. Daca nu, nu. Trebuie sa depui foarte mult efort in tot ceea ce faci. De fiecare data, inainte sa intru pe scena, imi fac cruce”, a dezvaluit Ion Barbu, cu putin inainte de marea finala.

Carmen Cernea va surprinde cu un moment muzical de exceptie. Concurenta va imbina cu succes trei stiluri muzicale, care vor electriza.

„Inainte sa intru pe scena, spun o rugaciune. Ma ajuta sa imi stapanesc emotiile si simt ca e un semn divin, pentru ca inca din copilarie mi-am dorit sa ajung o vedeta, iar acel semn a fost la 9 ani, cand am cantat cu doamna Maria Ciobanu. De atunci am simtit ca menirea mea este sa fac lumea fericita, sa vibreze la muzica”, a afirmat Carmen Cernea.

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Si Bogdan Dumitrascu s-a pregatit intens pentru marea finala si va canta astazi o melodie romaneasca celebra.

Bogdan Dumitrascu: „Nu cred in superstitii. Dumnezeu e sus si impotriva destinului nu te poti opune. Trebuie doar sa crezi in steaua ta si in Dumnezeu si sa dai tot ce e mai bun din tine. Inainte de a intra pe scena ma rog la Dumnezeu.”

Alexandru Moraru va interpreta o melodie cunoscuta la chitara si voce, dar va executa si cateva miscari de dans, care vor completa intregul moment.

Muzica instrumentala va fi adusa diseara pe scena de catre trupa Concertino. Cei noua concurenti vor interpreta o melodie care va face scena sa vibreze, iar intregul moment va fi sustinut de elemente grafice exceptionale, artificii si fum.

Concertino: „Nu avem superstitii, suntem o echipa si fiecare dintre noi isi stie foarte bine sarcina. De fiecare data dam tot ce avem mai bun si face tot posibilul sa iasa bine. Inainte de a intra pe scena avem un salut comun, care reprezinta o explozie de energie reciproca. Ne ajuta foarte mult si in 2-3 secunde ne simtim un intreg.”

Asa cum ne-au obisnuit, pustii the la The Beat vor aduce rock-ul la Romanii au talent, dar vor adauga reprezentatiei lor muzica spatiala si de film.

The Beat: „Inainte de semifinala, am strigat un cuvant inventat de noi: spicstikenyle, care ne descrie foarte bine! Suntem si mici, si nebunatici, si plini de energie. Asta ne-a dat ideea de a ne face propriul salut si propria incurajare inainte de concerte.”

Nici magia nu va lipsi din mare finala. Robert Tudor va crea pentru aceasta ocazie un numar plin de suspans, intre viata si moarte, extrem de dificil si spectaculos.

„Nu am superstitii. Lucrurile pe care ni le facem in viata, ni le facem cu mana noastra. Daca ai superstitii, refuzi sa ai incredere in tine. In general oamenii mari nu prea au superstitii. Inainte sa intru pe scena, imi fac intotdeauna cruce”, a spus la randul sau Robert Tudor, cu putin timp inainte de finala.

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Viorel Scinteie impreuna cu catelul Bibi vor face o demonstratie de dresaj canin si vor executa cateva exercitii folosind obstacole, cercuri si un tunel.

Viorel Scinteie: „Da, am superstitii. Numarul 13 imi aduce mereu ghinion, dar sper ca in aceasta seara, in cazul in care voi fi concurentul cu nr 13, sa-mi poarte noroc. Inainte sa intru pe scena am o „discutie” cu Bibi si-i spun ca suntem cei mai buni, suntem niste invingatori.”

Bietii care formeaza grupul Speedcubing vor trece diseara la un alt nivel si vor arata ca imaginatia umana nu are limite. Ei vor face un adevarat show din rezolvarea cubului Rubik si au pregatit foarte multe surprize pentru jurati, dar si pentru Smiley si Pavel Bartos.

SpeedCubing: „Nu avem superstitii. Inainte sa intram in competitie ne concentram foarte mult, deoarece de fiecare data venim cu un numar impresionant si dificil. Fiind un sport al mintii, vrem ca totul sa fie perfect.”

Diseara, de la 20:30, numai la PRO TV, romanii sunt asteptati sa il aleaga dintre cei 15 concurenti pe cel care merita titlul de erou national si premiul de 120.000 de euro, dar si cel mai original talent, care va fi premiat cu 10.000 de euro!