FINALA ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE: Spectacol total, câştigător neaşteptat

FINALA ROMANII AU TALENT este Lorelai Mosneguţu. Pe locul 2 s-a clasat trupa OK World Wide, iar pe trei a fost Fang Shuang.

02 iun. 2017, 14:05
FINALA ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE: Spectacol total, câştigător neaşteptat

FINALA ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE:  Dupa un sezon incendiar, care s-a remarcat prin reprezentatii minunate, emotii si mult talent, in cursa pentru marele premiu de la Romanii au talent au ramas 11 concurenti. La final, câştigătoare a fost desemnată, prin votul publicului telespectator, Lorelai Moşneguţu.

Vineri, pe 2 iunie, finalistii Romanii au talent 2017 intra in ultima runda a cursei pentru castigarea marelui premiu de 120 000 de Euro.

FINALIŞTI ROMÂNII AU TALENT:

  • Fang Shuang
  • Florin Nae
  • George Aghinea
  • OK World Wide
  • Hera Zaulet si Marius Moldovan
  • Lorelai Mosnegutu
  • Beniamin Dumbravan
  • Aeros
  • Paula Rad
  • Run ti infinity
  • Eva Timus – Wild Card

Ultimii zece semifinalisti ai sezonului #7epic Romanii au talent au luptat, săptămâna trecută, pentru un loc in marea finala si au luat cu asalt scena celui mai tare show de divertisment cu momente impresionante de acrobatie, stand-up comedy, beatbox, dans, canto si chinese pole.

FINALA ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE: Potrivit romaniiautalent.protv.ro, concurentii au creat un spectacol senzational, au primit aplauze din partea publicului si au transmis foarte multa energie si bucurie. Cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au urmarit cu atentie fiecare reprezentatie, au avut comentarii savuroase si s-au bucurat sa vada evolutia semifinalistilor, iar Smiley si Pavel Bartos au adus distractia in casele tuturor telespectatorilor.

Damian Draghici, reintors la naiul romanesc, va interpreta alaturi de taraful sau o doina instrumentala la nai, o doina vocala si piesele La Ciolpani la crucea-nalta si Hai, hai cu trasioara. ”Este o onoare pentru mine sa fiu invitat la Romanii au talent. Acesta este motivul pentru care am creat acest moment special, un moment de muzica romaneasca folclorica. Acest moment marcheaza intoarcerea mea, dupa 30 de ani, la muzica populara romaneasca, pe care am inceput s-o cant de cand ma stiu.”, a declarat Damian Draghici.

Dupa ce a uimit o tara intreaga cu aptitudinile sale si a castigat competitii importante de flair bartending, devenind cel mai bun barman din lume, Valentin Luca se intoarce vinerea aceasta pe scena care l-a consacrat si este decis sa incante romanii cu un moment unic de flair in marea finala Romanii au talent. ”Momentul pe care il voi face in finala de pe 2 iunie va fi unul unic in Romania si spun asta deoarece este prima data cand voi face miscari de o dificultate extrem de mare intr-un spectacol live TV. Voi face miscari care sunt jurizate la competitiile internationale de flair bartending. In spectacolul de vineri isi vor face simtita prezenta si doi dintre cei mai buni elevi ai mei, Eduard si Andrei. Vom avea un moment de intro impreuna! Ne vedem pe 2 iunie!”, a spus Valentin.

 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2017: Dupa un sezon incendiar, care s-a remarcat prin reprezentatii minunate, emotii si mult talent, in cursa pentru marele premiu de la Romanii au talent au ramas 10 concurentii.

Vineri, pe 2 iunie, finalistii Romanii au talent 2017 intra in ultima runda a cursei pentru castigarea marelui premiu de 120 000 de Euro. 

Ei sunt cei 10 fantastici care ne vor incanta in Finala sezonului 7 Romanii au talent: 


Fang Shuang ▶ VIDEO


Florin Nae ▶ VIDEO



George Aghinea ▶ VIDEO



OK World Wide ▶ VIDEO



Hera Zaulet si Marius Moldovan ▶ VIDEO


Lorelai Mosnegutu ▶ VIDEO


Beniamin Dumbravan ▶ VIDEO


Aeros ▶ VIDEO


Paula Rad  VIDEO

 


Run ti infinity ▶ VIDEO



Eva Timus – Wild Card ▶ VIDEO