FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2022 LIVE VIDEO A1. Connect-R şi SHIFT, moment cu o mare încărcătură emoţională în marea finală

Emi şi Cuza, Jo şi Liviu, Wrs şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT sunt cele patru echipe care au ajuns în marea finală a show-ului Te cunosc de undeva de la Antena 1. În marea finală, echipa Connect-R şi SHIFT a oferit un moment tulburător, care a adus lacrimi în ochi tuturor celor din platou.

17 dec. 2022, 17:46
FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2022 LIVE VIDEO A1. Connect-R şi SHIFT, moment cu o mare încărcătură emoţională în marea finală

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2022 LIVE VIDEO A1. Goran Bregovic, Hozier, Christina Aguilera şi P!nk, Sting şi Puff Daddy, O-Zone, Steven Tyler, Disturbed şi Modern Talking sunt provocările pe care ruleta le-a pregătit celor 8 cupluri de artişti în finala Te cunosc de undeva!

Spectatori, juriu, artişti, rpezentatori au avut parte de momente cu adevărat copleşitoare. Poate cel mai emoţionant moment al serii a fost reprezentaţia echipei Connect-R şi SHIFT, care i-a adus un omagiu deosebit artistului NOSFE.

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2022 LIVE VIDEO A1. Connect-R şi SHIFT, moment cu o mare încărcătură emoţională în marea finală

În marea finală, ruleta le-a adus lui Connect-R şi SHIFT o ultimă transformare cu adevarăt emoţionantă, o colaborare a doi mari artişti din domenii muzicale diferite: Sting şi Puff Daddy, cu piesa I’ll Be Missing You. Cei doi artişti au decis să dedice acest moment regretatului NOSFE. Momentul a surprins pe toată lumea: juriu, prezentatori, colegi, spectatori. Toţi l-au privit cu ochii în lacrimi şi copleşiţi de emoţie.

Citeste si CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Cine pleacă acasă cu 15.000 de euro

Am vrut neapărat să dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe NOSFE şi, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!”, a mărturisit Connect-R, potrivit a1.ro

Aş vrea să spun şi eu câteva cuvinte, deşi îmi este foarte, foarte greu. Ştiu că nu am vorbit foarte mult sezonul ăsta Te cunosc de undeva!, dar vreau să vă mulţumesc tuturor: în primul rând colegilor, nişte artişti superbi, juriului minunat, că ne dă puterea să devenim mai buni, pe zi ce trece şi vreau să vă mai spun că experienţa asta a fost în acelaşi timp şi una foarte tristă pentru mine.

De ce spun asta? Pentru că în timp ce eram antrenat în acest show, fratele meu din altă mamă, NOSFE, s-a dus într-un loc mai bun. Sunt foarte fericit şi emoţionat că am făcut momentul ăsta pentru el, în finala Te cunosc de undeva! Emoţia e mai mare ca la orice concert pe care l-am avut vreodată!”, a completat SHIFT.

Cine pleacă acasă cu marele premiu

Potrivit paginii de Instagram „Viperele Vesele”, echipa câștigătoare de la Te cunosc de undeva 2022 ar fi cea formată din Emilian și WRS. Cei doi au avut un parcurs uluitor în sezonul 18 Te cunosc de undeva, impresionanând atât jurații, cât și telespectatorii cu ambiția și talentul lor.