Finala Vocea României 2023. Cotele la casele de pariuri, cine este marele favorit la trofeu şi la premiul de 100.000 de euro

S-au desemnat finaliștii celei de-a 11-a ediții a concursului „Vocea României”. Iată cine a reușit să rămână în competiție pentru prestigiosul premiu de 100.000 de euro și, mai important, cine se bucură de cele mai mari șanse de a-l câștiga.

14 dec. 2023, 08:54
Finala Vocea României 2023. Cotele la casele de pariuri, cine este marele favorit la trofeu şi la premiul de 100.000 de euro
Finala Vocea României 2023. Cotele la casele de pariuri, cine este marele favorit la trofeu şi la premiul de 100.000 de euro

Finala Vocea României 2023. Ediția cu numărul 11 a emisiunii „Vocea României” se apropie de momentul culminant, finala în care patru concurenți vor concura pentru marele premiu. Aceștia provin din echipele antrenorilor Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley.

Citeşte şi: Scandal fără precedent la Vocea României! Revolta fanilor: „Data viitoare faceţi SMS-urile României!”

După ce peste 1,2 milioane de telespectatori au urmărit semifinalele, un număr considerabil dintre ei va influența rezultatul final prin votul lor. Potrivit agenției de pariuri Superbet, Alex Maxim se bucură de prima șansă la câștigarea competiției, fiind urmat în topul favoriților de Alexandra Căpitănescu și Vlad Musta. Finala Vocea României 2023 va fi transmisă vineri, 15 decembrie, de la ora 20:30, pe Pro TV.

Finaliștii Vocea României 2023

Alexandra Căpitănescu: Este din Galați, are 19 ani și este studentă la Facultatea de Fizică. Primul care a apăsat butonul pentru ea la audiții a fost Tudor Chirilă, urmat de restul antrenorilor. A ales să fie în echipa lui Chirilă, pe care o reprezintă în marea finală.  În semifinale a interpretat piesa „Like a Prayer” (Madonna).

Vlad Musta. Este din București, are 24 de ani și are o trupă de cover-uri. A câștigat concursul „The Four” în urmă cu cinci ani. În semifinale a interpretat piesa „Purple Rain” (varianta Prince).

Melisa Antonesi. Locuiește în Manchester, are 23 de ani și are un job de recenționeră în Anglia. A ales să fie antrenată de Horia Brenciu și Theo Rose, cei care au întors primii scaunul comun la audițiile pe nevăzute.  În semifinale a interpretat piesa „Memory” (Barbara Streisand).

Alex Maxim. Este din Iași, are 29 de ani (cel mai „vârstnic” finalist) și este de meserie inginer de sunet. A cântat de-a lungul timpului în mai multe trupe, iar acum are ocazia să se afirme individual.  În semifinale a interpretat piesa „Felling Good” (varianta Nina Simone).