FINALĂ X FACTOR CÂŞTIGĂTOR. Povestea fabuloasă a lui Florin Răduţă: La 18 ani a plecat în UK să lucreze ca ospătar

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015, FINALĂ FACTOR 2015. Florin Răduţă şi Xenia au fost concureţii care au intrat la duel pentru marele premiu, în marea finală, pentru marele premiu. Bravissimo a părăsit competiţia, la fel şi B52. După o luptă strânsă, târgovişteanul a câştigat competiţia.

28 dec. 2015, 11:39

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015, FINALĂ FACTOR 2015. Florin Răduţă, unul dintre puştii antrenaţi de Ştefan Bănică, a fost votat de public CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015. El s-a duelat în „finala finalei” cu colega sa de grupă, Xenia Chitoroagă, însă a reuşit să obţină mai multe voturi din partea publicului telespectator. În FINALA X FACTOR au mai participat Bravissimo şi B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu, dar acestea au ieşit din concurs după prima parte a galei finale, în urma voturilor publicului.

Florin Răduță a fost ales de publicul care a votat în timpul emisiunii și și-a adjudecat trofeul și marele premiu în valoare de 100.000 de euro cu 51,78 % din voturi. O seară magică și plină de emoție l-a făcut pe tânărul de 21 de ani să cadă în genunchi pe scenă, fără a-și putea potoli lacrimile de fericire. Îmbrățișat de mentorul său, Ștefan Bănică, Florin a mărturisit: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor din viața mea care m-au format ca om, lui Ștefan, tuturor celor care au participat la acest show. Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat”, a declarat Raduta dupa ce a fost desmnat castigator.

Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film. Are 21 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a făcut nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile X Factor. Cu toate acestea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă. A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor, scrie xfactor.a1.ro.

Vezi aici:FINALĂ X FACTOR 2015. Florin Răduţă şi Nicoleta Nucă au făcut boxele să vibreze

Florin Răduţă a trăit emoţii unice pe scenă, alături de Ştefan Bănică, într-un duet memorabil.

Mentorul şi elevul şi-au unit talentul şi au încântat publicul cu o interpretare emoţionantă. Iată un moment aşa cum doar Răduţă şi Ştefan Bănică pot face. VEZI VIDEO AICI

„Sunteţi nebuni amândoi, în sensul bun. S-a cântat ca între artişti. Ai un falset senzaţional, Florin”, a spus Delia.