Finala X Factor, sezonul 6: Olga Verbiţchi a câştigat marele premiu!

Finala X Factor. Olga Verbițchi este marea câştigătoare a show-ului X Factor din sezonul 6!

23 dec. 2016, 23:45
Finala X Factor, sezonul 6: Olga Verbiţchi a câştigat marele premiu!

Finala X Factor. Cei 100.000 de euro aujuns la Olga Verbițschi, eleva lui Carla’s Dreams. Ea s-a luptat în marea finală cu Raul Eregep. 

Emoții, dramatism, descătușare și tristețe. Acestea au fost trăirile ultimilor doi finaliști care aveau să afle decizia fanilor. Până la urmă, Olga, bibeloul de porțelan antrenată de Sergiu, a fost câștigătoarea Marii Finale.

Ultima piesă fost cel mai bun moment al său la X Factor. Olguța Verbițchi s-a simțit perfect la ultima sa apariție pe scenă, iar asta au remarcat și jurații, care s-au declarat fascinați de prestația moldovencei.

Finala X Factor. Atunci când vine în fața juriului, Olguța e alt om. Nu mai are trac, nu mai are milă de adversari și are un singur țel. Eleva lui Sergiu a fost de nerecunoscut în Finala Finalei, iar piesa a fost aleasă cum nu se putea mai bine.

Transformarea sa i-a impresionat pe cei din juriu, iar Ștefan Bănică a spus: „Ești cea mai mare artistă din show-ul ăsta. Când urci pe scenă copil se transformă în femeie. Ești minunată. Bravo ție”


loading...