FINLANDA-ROMANIA. Arbitru cu NOROC pentru TRICOLORI. Cine arbitrează FINLANDA-ROMANIA

FINLANDA-ROMANIA. Arbitru cu NOROC pentru TRICOLORI. Italianul Paolo Tagliavento va conduce meciul FINLANDA-ROMANIA din preliminariile Euro 2016. Partida FINLANDA-ROMANIA va avea loc, marţi, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, de la ora 21:45.

14 oct. 2014, 17:26

FINLANDA-ROMANIA. Arbitru cu NOROC pentru TRICOLORI. Arbitri asistenţi au fost delegaţi Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, arbitru de rezervă va fi Giulio Dobosz, în timp ce arbitri asistenţi adiţionali au fost desemnaţi Marco Guida, Gianpaolo Calvarese, toţi din Italia.

FINLANDA-ROMANIA. Arbitru cu NOROC pentru TRICOLORI. Tagliavento (42 ani) este arbitru internaţional din 2007 şi a condus mai multe meciuri ale echipelor româneşti. FC Vaslui a fost prima formaţie din ţara noastră arbitrată de italian, pe 4 august 2009, în meciul din deplasare cu Omonia Nicosia (1-1), din turul al treilea al Europa League. În aceeaşi stagiune, Taglavento a arbitrat pe FC Timişoara, în meciul pierdut acasă cu Ajax (1-2), pe 2 decembrie 2009, în grupele Europa League.

FINLANDA-ROMANIA. Arbitru cu NOROC pentru TRICOLORI. Tagliavento a fost la centru şi la meciul de baraj al naţionalei Under-21 a României cu Anglia, pierdut de tricolori cu 1-2, pe 8 octombrie 2010, în deplasare.

FINLANDA-ROMANIA. Arbitru cu NOROC pentru TRICOLORI. Italianul a condus meciul care a adus calificarea Stelei în optimile Europa League, în sezonul 2012-2013, 2-0 după prelungiri şi 4-2 la loviturile de departajare cu Ajax, în data de 21 februarie 2013. Tagliavento a oficiat şi pe CFR Cluj, în deplasare, cu Galatasaray (1-1), în grupele Champions League, pe 23 octombrie 2012.

FINLANDA-ROMANIA. Arbitru cu NOROC pentru TRICOLORI. Meciul dintre Romania şi Finlanda va fi cu totul special pentru căpitanul României! Răzvan Raţ, care va bifa la Helsinki meciul cu numărul 100 la naţională. „Avem nevoie să recuperăm ce am pierdut astăzi, dar să fim în același timp precauți, pentru că nu avem voie să pierdem în Finlanda”, a declarat Răzvan Raț.

FINLANDA-ROMANIA. Arbitru cu NOROC pentru TRICOLORI. „Din păcare, ne doream după primele două jocuri să avem șase puncte, avem patru și avem posibilitatea să ne revanșăm în Finlanda. Finlanda e o echipă care a bătut o echipă puternică”, a spus şi Raul Rusescu, marcatorul unicului gol al României din partida cu Ungaria desfășurată la București.

FINLANDA-ROMANIA. Arbitru cu NOROC pentru TRICOLORI. Finlanda – România, meci din etapa a treia a preliminariilor pentru EURO 2016, Grupa F, se joacă, marți, de la ora 21:45, la Helsinki.