Gabriela Firea menţine oferta de viceprimar pentru Nicuşor Dan. Liviu Dragnea: Nu putem sta cu mâna întinsă la nesfârşit

Gabriela Firea menţine propunerea pentru Nicuşor Dan de a deveni viceprimar, însă Liviu Dragnea, preşedintele PSD, avertizează că oferta nu este pe termen nelimitat şi că Nicuşor Dan trebuie să ia rapid o decizie.

06 iun. 2016, 14:30
Gabriela Firea menţine oferta de viceprimar pentru Nicuşor Dan. Liviu Dragnea: Nu putem sta cu mâna întinsă la nesfârşit

Gabriela Firea îşi menţine oferta din timpul campaniei electorale, de a-i oferi postul de viceprimar lui Nicuşor Dan.

„Contractul nostru este cu bucureştenii, alianţa noastră principală este cu bucureştenii care ne-au votat şi cu cei care nu ne-au votat. Îi vom rerezenta cu cinste pe toţi. Suntem în alianţă politică cu UNPR şi în parteneriat cu ALDE. După finalizarea numărătorii voturilor vom lua o decizie. Noi suntem oameni serioşi şi dacă am întins o dată o mână nu avem motive să o retragem. Declaraţiile de ultim moment ale domniei sale ne-au pus puţin pe gânduri, dar noi facem alianţe în beneficiul bucureştenilor”, a declarat luni Gabriela Firea.

La rândul său, Liviu Dragnea a avertizat că oferta nu este valabilă pe termen nelimitat şi că Nicşor Dan ar trebui să se decidă repede.

„Gabriela Firea a făcut o ofertă cinstită, corectă, în interesul bucureştenilor. Am văzut aseară că Nicuşor Dan a refuzat oferta de colaborare în CGMB, de a forma o majoritate solidă pentru ca proiectele importante din Bucureşti să fie aprobate şi pentru a nu avea disfuncţionalităi în Primărie. Nu putem sta cu mâna întinsă la nesfârşit pentru că avem treabă, nu stăm de negocieri politice şi de rugăminţi la nesfârşt pentru unii care nu vor să colaboreze”, a afirmat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Gabriela Firea a comentat şi faptul că acum face parte dintr-o familie de primari, soţul său, Florentin Pandele, câştigând un nou mandat la primăria oraşului Voluntari.

„Pentru noi ca familie va fi mai dificil, pentru că vom fi foarte ocupaţi. Dar parcursul meu profesional a fost cunoscut opiniei publice de 20 de ani, dinainte de a ne căsători, iar soţul meu lucrează în administraţie din 2000”, a spus Gabriela Firea.

Mai mult, Firea va profita de expertiza de primar a soţulu său.

„Sunt un om pregătit, am temeinicie în a cunoaşte legislaţia ca senator, am o bună pregătire ca fost jurnalist economic. Voi cere sfatul tuturor care pot să mă ajute să iau o decizie bună, fie că este vorba de un primar din anul 2000, soţul meu, fie că este vorba de probleme politice, domnul preşedinte Liviu Dragnea, primarilor de sector”, a mai arătat Gabriela Firea.