Firea: Nu primesc lecţii de la o firmă care se încăpăţânează să ţină 5 persoane pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat, marți, la adresa celor nemulțumiți că a interzis manifestările sportive pe bulevardul Kiseleff, afirmând că nu primește lecții de la o firmă care "se încăpățânează să țină cinci persoane" pe acest bulevard "blocând sute de mii de oameni".

26 iul. 2016, 09:29
Firea: Nu primesc lecţii de la o firmă care se încăpăţânează să ţină 5 persoane pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni

„Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soț, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea — campion. Așa că, cred, nu trebuie să primesc lecții de la o firmă privată care se încăpățânează să țină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activități sportive”, a spus Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Ea a susținut că organizatorii, dacă doresc să promoveze sportul, nu ar trebui să se prevaleze de un anumit spațiu, ci să găsească soluții. „Am devenit o persoană ‘controversată’ în București din punct de vedere al susținerii activității sportive pe bulevardul Kiseleff. (…) Când militezi pentru o activitate sportivă, găsești soluții pentru a desfășura acea activitate și nu te prevalezi doar de un spațiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activității sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă”, a mai spus edilul Capitalei.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru bucureşteni. S-A SUSPENDAT un eveniment stradal cu tradiţie, în Capitală


loading...