Firea: Victor Ponta înregistrează o victorie categorică. A obţinut un scor peste ţinta propusă

Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD, susţine că Victor Ponta a înregistreazat o victorie categorică, scorul său fiind peste ținta propusă.

03 nov. 2014, 12:40
Firea: Victor Ponta înregistrează o victorie categorică. A obţinut un scor peste ţinta propusă

„Votul de duminică demonstrează că românii s-au săturat de modelul lui Traian Băsescu de a face politică! Votul echilibrat din țară pentru Victor Ponta arată că, după 10 ani de dezbinare și conflict, românii vor un președinte care să-i unească și care să înceapă cu adevărat să construiască un viitor mai bun.

Victor Ponta a obținut o victorie categorică, trecând de pragul de 40 de procente și depășind în mod clar ținta de 37,5% setată pentru acest tur de scrutin. Pe de altă parte, Klaus Iohannis nu a reușit să se apropie de obiectivul stabilit, chiar și după ce l-a coborât de la 35% la 32-33%. Nu a avut „ghinion”, ci pur și simplu nu a putut să-i convingă pe oameni că România are în continuare nevoie la Cotroceni de un om al lui Băsescu, de un om care să-i continue stilul de conducere bazat pe dezbinare. Chiar și după încheierea votului, acesta a vorbit din nou despre ‘România sa’ și ‘România celorlalți”, a declarat Gabriela Firea.