Chirii de un leu declarate la ANAF. Câte contracte au fost înregistrate

ANAF a colectat aproape 80 de milioane de euro din taxele şi impozitele aferente contractelor de închiriere declarate în 2017, arată datele Agenţiei. Cele mai mici chirii declarate, de 1 leu, se regăsesc în judeţele Arad, Iaşi, Suceava, Argeş, Prahova, Ialomiţa şi sectorul 4 al Capitalei.

31 ian. 2018, 10:53
Chirii de un leu declarate la ANAF. Câte contracte au fost înregistrate

Peste 365 de milioane de lei (circa 80 de milioane de euro) a colectat ANAF anul trecut din taxele şi impozite aferente contractelor de închiriere, arată datele Agenţiei, potrivit economica.net. Numărul total de contracte de închiriere declarate la Fisc a fost anul trecut de aproape 373.000, cu 30.000 de contracte mai multe decât în 2016.

Citeşte şi Schimbare. Donarea a 2% din impozit se va face doar personal, la Fisc

Cei mai mulţi bani colectaţi sunt din Bucureşti şi Ilfov, acolo unde sunt declarate peste 108.000 de contracte. În total, proprietarii au plătit taxe de 157,2 milioane de lei (34,4 milioane de euro).

Chirii de 1 leu

Sunt proprietari care declară chirii la valori simbolice, de un leu, doi, trei, patru sau cinci lei. Astfel, cele mai mici chirii declarate, de 1 leu, se regăsesc în judeţele Arad, Iaşi, Suceava, Argeş, Prahova, Ialomiţa şi sectorul 4 al Capitalei. În alte judeţe, proprietarii au declarat chirii de 2 până la 10 lei. Iată lista completă mai jos.

Continuarea articolului pe economica.net.


loading...