FIŢE de fotbalişti. Cele mai scumpe case ale vedetelor. Vezi cine-s mai tari decât Messi şi Ronaldo FOTO

Starurile fotbalului mondial, plătitite regeşte, cu salarii ce depăşesc uneori un milion de euro pe lună. Nu-i de mirare în aceste condiţii că locuinţele pe care şi le cumpără sunt adevărate palate, ale căror costuri sunt exorbitante.

20 ian. 2014, 16:50

10. Kaka – 3 milioane dolari

Brazilianul Kaka şi-a cumpărat vila de la Madrid în urmă cu patru ani, când a semnat cu Realul. În vara lui 2013 el s-a reîntors însă la Milano, iar în locuinţa sa s-a mutat galezul Gareth Bale, care îi plăteşte o chirie de aproximativ 12.000 de euro pe lună.

9. Andres Iniesta – 4,6 milioane dolari

Casa mijlocaşului Barcelonei, Andres Iniesta, a fost construită în aproximativ 18 luni, iar pe frontispiciu este chiar scris numele fotbalistului.

8. Lionel Messi – 5 milioane dolari

Casa lui Lionel Messi are o suprafaţă de 400 metri pătraţi, iar în interior se află inclusiv un teren de fotbal. Fotografiată de sus, această casă are aspectul unei mingi de fotbal.

7. Mario Ballotelli – 5 milioane dolari

Când Mario Balotelli a plecat de la Manchester City, casa lui din Cheshire a fost închiriată pentru uriaşa sumă de 13.495 lire sterline, pe lună. Între altele, aici se află o piscină şi o sală de cinema.

6. Cristiano Ronaldo – 6 milioane dolari

Aceasta este casa lui Cristiano Ronaldo din Cheshire, unde actualul star al lui Real Madrid a locuit între 2003 şi 2009, cât timp a jucat pentru Manchester United. El a păstrat-o şi după ce a plecat la Real Madrid.

5. Frank Lampard – 7 milioane dolari

Jucătorul lui Chelsea locuieşte aici din anul 2004. Recent fotbalsitul a mai investit aproximativ 800.000 de lire sterline, pentru construcţia unei piscine subterane şi a unei săli de gimnastică.

4. John Terry – 7,5 milioane de dolari

După ce şi-a vândut vechea casă, John Terry a construit una nouă, mult mai mare, cu opt băi, nouă dormitoare, piscină şi saună. Ea are, de asemenea, o sală de cinema.

3. Didier Drogba – 14,5 milioane dolari

Casa lui Didier Drogba a fost construită la puţină vreme după ce fotbalistul din Coasta de Fildeş a semnat cu Chelsea şi s-a mutat la Londra. Ea are 7 dormitoare şi 8 băi. Drogba a amenajat, de asemenea, o cameră specială pentru toate trofeele pe care le-a câştigat în cariera sa.

2. Casa lui Wayne Rooney – 17,83 milioane dolari

Casa lui Wayne Rooney a fost construită în jurul anilor 1930, iar starul lui Manchester United s-a mutat aici în 2004. Are 6 dormitoare, o piscină uriaşă şi o sală de cinema. El a cheltuit 50.000 de lire sterline pentru amenajarea grădinii şi 30.000 de lire sterline pentru un sistem de supraveghere video.

1. David Beckham – 50 milioane dolari

Beckham a cumpărat celebra proprietate care avea să fie denumită „Beckingham Palace” la doar trei luni după ce s-a căsătorit cu Victoria. Acesta a fost însă vândut iar familia s-a mutat într-o nouă locuinţă, situată în vestul Londrei, pe lângă preţul de cumpărare investind 5 milioane lire sterline în amenajările interioare.