Fiu de preot, băut şi fără permis la volanul unui BMW, prins după o cursă cu 140 km la oră

Fiul unui preot din Vaslui a fost oprit cu chiu cu vai noaptea trecută, după o urmărire ca în filme pe străzile Iașului. Ghinionul lui a fost că s-a băgat pe o străduță îngustă din Tudor Vladimirescu unde polițiștii i-au barat calea.

05 nov. 2019, 12:44
Fiu de preot, băut şi fără permis la volanul unui BMW, prins după o cursă cu 140 km la oră

Goana nebună a avut loc la ora 2. La un moment dat, polițiștii rutieri au observat în trafic un BMW care avea folii pe geamurile din față și circula cu viteză. S-au luat după mașină și au solicitat șoferului să oprească pe dreapta. Dar, cel de la volan a apăsat și mai tare pe accelerație.

A urmat o urmărire ca în filme, atingându-se viteza de 140 km/oră.

Ghinionul șoferului a fost că, încercând să scape de polițiști, s-a băgat pe o străduță din zona Tudor Vladimirescu unde a fost prins.

Șoferul este un tânăr de 20 de ani, feciorul unui preot din Vaslui. Nu avea permis de conducere și a și băut înainte de a se urca la volan, fiind depistat cu o alcoolemie 0,14 mg/lalcool pur in aer expirat.

Polițiștii i-au deschis dosare penale de conducere a unui autoturism fără permis, de conducere sub influența băuturilor acoolice și nerespectarea indicațiilor polițiștilor. De asemenea, a fost reținut certificatul de înmatriculare al mașinii.