Fiul Andreei Mantea, bătut la şcoală. Vedeta a răbufnit: „A venit vânăt pe picioare şi pe mâini”

Fiul Andreei Mantea a fost bătut la şcoală, iar vedeta a răbufnit. Prezentatoarea TV consideră inacceptabil acest fapt și i-a cerut celui mic să riposteze atunci când este agresat. David i-a transmis însă mamei sale că el nu poate lovi alți copii.

21 dec. 2021, 09:04
Fiul Andreei Mantea, bătut la şcoală. Vedeta a răbufnit: „A venit vânăt pe picioare şi pe mâini”

Fiul Andreei Mantea, bătut la şcoală. David, în vârstă de şase ani, este crescut doar de mama lui, nu are nicio relaţie cu tatăl său, Cristi Mitrea. Prezentatoarea a povestit că micuţul a venit acasă vânăt, de mai multe ori, pe mâini şi pe picioare, iar aceasta l-a întrebat de ce nu ripostează când este agresat.

Citeşte şi: Andreea Mantea a răbufnit pe internet. A închis gura tuturor: „Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Eu nu am voie să fiu grasă”

Fiul Andreei Mantea, bătut la şcoală

Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic.

Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez. Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil”, spunea Andreea Mantea într-o emisiune TV.

Vedeta şi fiul ei nu păstrează legătura cu Cristi Mitrea, tatăl copilului. Inițial, bărbatul nu și-a recunoscut copilul, însă după o perioadă și-a dat seama că într-adevăr e fiul lui.

Andreea Mantea a povestit într-o emisiune TV că a încercat să facă ca relația tată-fiu să fie una bună, însă și-a dat seama că cel mic nu preferă să meargă la el și astfel că nu îl poate forța. Acum aceștia nu mai țin legătura.

Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea”, a spus Andreea Mantea.