Fiul cântăreţei moarte refuză să meargă la înmormântarea mamei sale. Ce a decis bunica acestuia

Fiului Elenei Epure, cântăreaţa moartă vineri, în accidentul din Gorj, refuză să participe la înmormântarea mamei sale, iar bunica a decis să o îngroape pe cântăreaţă separat de soţul acesteia, decedat acum câţiva ani.

04 sept. 2017, 07:45
Fiul cântăreţei moarte refuză să meargă la înmormântarea mamei sale. Ce a decis bunica acestuia

Cântăreața de muzică populară Elena Epure, în vârstă de 37 de ani, a încetat din viață vineri seara, după ce a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și a intrat într-un cap de pod. Artista urma să cânte la o nuntă, la Turceni.

Elena Epure rămăsese văduvă acum câțiva ani, după ce soțul său, violonist de meserie, a făcut un stop cardiac. Bărbatul a lăsat în urma lui o soţie îndurerată şi doi copii orfani. Băiatul de 17 ani a rămas în grija bunicilor paterni, la Bolboşi, iar fiica cea mică, de şapte ani, locuia cu Elena Epure şi cu mama artistei, în comuna Fărcăşeşti. Mama cântăreţei refuză ca fiica ei să fie îngropată lângă soţ, la Bolboşi. Apropiaţii Elenei susţin că înmormântarea va avea loc marţi, în comuna Fărcăşeşti. În plus, potrivit România TV, fiul refuză să participe la înmormântarea mamei sale.

„Acum trei ani i-a murit soţul. Florin a avut probleme de sănătate, pancreatită. Elena era văduvă. Copiii nu stăteau amândoi cu ea, decât fata cea mică. Băiatul are 17 ani, locuieşte cu bunicii, la Ohaba. Îl ştiam şi pe Florin, soţul ei, era viorist şi el, cu muzica. Ea a trecut greu acest pas, după ce i-a murit soţul. O femeie singură, cu fata mică, îl ajuta şi pe băiat, normal că îi era greu. Copilul e foarte traumatizat, nici nu vrea să o vadă, pentru că şi când a murit tatăl, el nu l-a văzut mort, în tron (coşciug, n.r.). Fetiţa e prea mică, nici nu a ştiut ce se întâmplă. Ea a văzut lumânări acolo, la mamaia ei, la Fărcăşeşti, unde locuia cu Elena, dar nu a ştiut despre ce e vorba. Nu i-a spus nimeni. Am fost vineri şi am luat fata, am luat-o şi pe ea la Ohaba. Din păcate, Elena şi-a pierdut şi tatăl, care a murit în urmă cu un an şi jumătate. Acum aşteptăm să vedem ce va urma. Sâmbătă i-au făcut autopsia. Va fi înmormântată la Fărcăşeşti, nu au vrut să o aducă la Ohaba. Acolo vor rudele ei. Florin e înmormântat la Ohaba, familia de la Bolboşi a fost de acord să o aducă aici, dar probabil că duminică se va lua o decizie. Ar trebui să fie soţ lângă soţie, ei nu au divorţat, aşa spune şi religia, tradiţia”, a declarat, pentru presa locală, interpretul Doruţu Croitoru, fostul coleg al Elenei Epure.