Fiul cel mare al lui Michael Jackson are o relaţie cu o prinţesă kuwaitiană FOTO

Prince, fiul în vârstă de 16 ani al cântăreţului Michael Jackson, are o relaţie cu Remi Alfalah, despre care presa americană afirmă că este o prinţesă kuwaitiană.

05 apr. 2013, 14:45

Cei doi adolescenţi s-au întâlnit miercuri şi au mers împreună să joace bowling, miercuri, în San Fernando Valley din California, scrie Mediafax care citează site-ul TMZ.com.

Prince şi Remi au fost fotografiaţi în clubul de bowling PINZ şi păreau să se distreze împreună. Una dintre fotografii îi prezintă în timp ce glumeau şi râdeau, iar o a doua fotografie îl arată pe Prince în timp ce priveşte spre Remi care se pregăteşte să arunce bila de popice, informează music-news.com.

Potrivit TMZ.com, Remi şi Prince, ambii minori, frecventează cursurile aceleiaşi şcoli private.

După ce au petrecut împreună câteva ore în acel club de bowling, Prince a condus-o pe prinţesa kuwaitiană la reşedinţa acesteia din Los Angeles.

Prince, alături de fraţii săi Paris şi Blanket şi de bunica lor Katherine Jackson, sunt implicaţi în aceste zile într-un proces care vizează elucidarea circumstanţelor în care a murit Michael Jackson în 2009. Katherine Jackson a dat în judecată compania organizatoare de concerte AEG Live, pe care o acuză că a pus prea multă presiune pe fiul ei, în timp ce acesta se pregătea pentru seria de 50 de concerte pe care starul urma să le susţină la Londra începând din iulie 2009, în ciuda stării fragile de sănătate a acestuia.

Familia Jackson solicită despăgubiri de 40 de miliarde de dolari de la compania AEG Live, pe care o acuză de neglijenţă şi pe care o consideră vinovată de angajarea medicului Conrad Murray, găsit vinovat de omucidere involuntară, după decesul celebrului cântăreţ, pentru care medicul a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Mai multe vedete de la Hollywood ar putea fi citate pentru a depune mărturie în acest proces. Printre numele sonore vehiculate de presa americană se află copiii şi fraţii lui Michael Jackson, fosta lui soţie, Lisa-Marie Presley, cântăreaţa Diana Ross, producătorul muzical Quincy Jones, cineastul Spike Lee, dar şi cântăreţul Prince. Procesul a debutat marţi, prin procedura de alegere a juraţilor.

Între timp, presa de la Hollywood a publicat câteva articole în care se afirmă că Paris Jackson s-a întâlnit în secret cu mama ei biologică, Debbie Rowe.

TMZ.com susţine că Paris Jackson, care doreşte să devină actriţă, s-a întâlnit în secret cu Debbie, în ziua în care a împlinit vârsta de 15 ani, la începutul acestei săptămâni.

Debbie Rowe, infirmieră la o clinică de dermatologie, s-a căsătorit cu Michael Jackson în 1996 şi i-a născut pe Prince şi Paris, înainte de divorţul cuplului, pronunţat în 1999. În 2001, Debbie Rowe i-a cedat megastarului drepturile complete referitoare la tutela copiilor şi a avut de atunci doar contacte sporadice cu copiii ei.

În ultimele luni, se pare că Paris Jackson şi Debbie Rowe s-au întâlnit de mai multe ori, însă au preferat de fiecare dată ca întâlnirile lor să rămână secrete.