Planul diabolic al unui fiu criminal: A înscenat sinuciderea propriilor părinţi

Un britanic şomer, cu multe datorii, a pus la cale un plan diabolic de a-şi omorî părinţii şi de a le moşteni, apoi, averea. El a plănuit în detaliu un accident, dar părinţii au scăpat cu viaţă. Hotărât să meargă până la capăt, fiul criminal i-a împuşcat, înscenându-le sinuciderea. 

21 feb. 2013, 11:06
Planul diabolic al unui fiu criminal: A înscenat sinuciderea propriilor părinţi

Un britanic i-a omorât cu sânge rece pe cei care i-au dat viaţă, pentru a moşteni o avere de 300.000 de euro.

Totul a început în 2011, când Stephen Seddon, căsătorit şi tată a trei copii, a rămas fără loc de muncă, iar părinţii lui l-au trecut în testament ca beneficiar al întregii lor averi. Aşa că bărbatul a decis să facă în aşa fel încât să încaseze banii cât mai repede cu putinţă.

A început să planifice crima în detaliu şi a trecut la fapte câteva luni mai târziu, în martie 2012. Şi-a invitat părinţii la o masă la restaurant şi s-a oferit să îi ducă el cu maşina. Spre surpriza lui, însă, li s-a alăturat un nepot adolescent, cu dizabilităţi.

Fără să îi pese, britanicul a intrat cu maşina direct într-un râu, sperând că bătrânii se vor îneca. A ieşit din apă, dar lucrurile nu au decurs conform planului, pentru că şi adolescentul a reuşit să se salveze.

De teamă că tânărul va spune poliţiei că Seddon nu a făcut nimic să îşi salveze părinţii, ucigaşul a început să strige după ajutor şi să încerce să spargă geamurile. Un echipaj de pompieri a ajuns de urgenţă la faţa locului şi i-a scos pe cei doi prinşi în maşină. Iar aceştia nu şi-au bănuit nicio clipă fiul. Mai mult, britanicul a fost nominalizat pentru o medalie pentru curaj.

Însă bărbatul nu şi-a abandonat intenţiile. Iar după patru luni şi le-a pus în practică. El şi-a împuşcat ambii părinţi, după care a pus arma în mâinile tatălui său, pentru a face totul să pară o sinucidere.

Dar criminaliştii au descoperit adevărul. Acum, el este judecat pentru tentativă de omor şi crimă cu premeditare, deşi neagă totul.


loading...