Fiul criminal al educatoarei din Vâlcea, ARESTAT preventiv. Poliţiştii l-au prins în Bucureşti VIDEO

Alexandru Boșonea, de 22 ani, din Râmnicu Vâlcea a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea magistraților Tribunalului Vâlcea. Alexandru Boșonea și-a omorât mama, educatoarea Rodica Georgeta Boșonea, strângând-o de gât.  Tânărul a fost identificat de polițiștii vâlceni de la Investigații Criminale, drept autorul crimei care a înfiorat întreg oraşul.

19 oct. 2015, 10:35
Fiul criminal al educatoarei din Vâlcea, ARESTAT preventiv. Poliţiştii l-au prins în Bucureşti VIDEO

Potrivit presei locale, anchetatorii nu cunosc care a fost mobilul crimei, întrucât autorul s-a prevalat de dreptul la tăcere și nu a dat nicio declarație în fața anchetatorilor.

Încă de la început, polițiștii criminaliști l-au bănuit pe fiul victimei, Alexandru Boșonea, care a dispărut de acasă, chiar din ziua în care s-a petrecut crima, adică din data de 15 octombrie a.c.

Oamenii legii l-au căutat pe băiatul de 22 de ani și l-au găsit la Bucureşti

„L-am găsit în București, era cazat la un hotel și avea bani la el. Nu a recunoscut nimic. A fost audiat la Parchet, însă deocamdată nu a recunoscut. Este reținut pentru 24 de ore și în cursul zilei de sâmbătă, 17 octombrie a.c. va fi prezentat în fața magistraților„, declara, vineri, Valerian Piron, șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Vâlcea.

S-a întâmplat într-o garsonieră pe strada Matei Basarab, din municipiul Râmnicu Vâlcea, joi seara, 15 octombrie 2015, când o femeie a fost găsită fără suflare în propria-i casă, chiar de soţul ei.

Femeia era căzută pe podea în bucătărie, între chiuvetă şi masă, iar la prima vedere nu prezenta urme de violenţă. Doar pe gât, în zona cervicală, avea o mică plagă, care, spun criminaliştii, ar fi putut fi produsă de o unghie, semn că ar fi putut fi strânsă de gât. De aceea, poliţiştii ajunşi la faţa locului au înregistrat cazul ca fiind moarte suspectă, iar acum aşteaptă concluziile medicilor legişti de la Spitalul Judeţean Vâlcea, pentru a vedea dacă este moarte prin asfixiere sau moarte naturală.

Citeşte şi Educatoare ucisă la Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii sunt în alertă