Fiul de 14 ani al lui Kadîrov poartă la mână un ceas elvețian de 1,4 milioane de dolari, din aur alb cu diamante

Adam Kadîrov, fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, de numai 14 ani, a fost surprins în timp ce purta un ceas Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding.

26 nov. 2022, 13:07
Fiul de 14 ani al lui Kadîrov poartă la mână un ceas elvețian de 1,4 milioane de dolari, din aur alb cu diamante

Adam Kadîrov este fiul cel mic al liderului, iar recent a fost fotografiat cu un ceas de 1,4 miliarde de dolari la mână. Potrivit site-ului Audemars Piguet, acest model de ceas este confecționat din aur alb de 18 karate, iar cadranul și brățara sunt învelite cu 590 de diamante.

Anterior, copilul minor al lui Kadîrov a mai apărut cu un accesoriu de lux. și anume un ceas Richard Mille de 603.524 de dolari, potrivit ziare.com.

Citește și: Lovitură pentru Rusia. Gruparea lui Kadîrov, regimentul „Kadîroviţii”, pe lista terorismului mondial

Colecția mezinului se pare că este mult mai mare, într-o altă imagine poartă un ceas Hublot de aproximativ 1,7 milioane de ruble.

Salariul mediu în Cecenia în august 2022 a fost de 33.126 de ruble, adică aproximativ 500 de euro. Cei ce merg la război în Ucraina, pot câștiga 195 de mii de ruble pe lună.

După mai multe acțiuni militare eșuate în Ucraina, Kadîrov a criticat conducerea armatei ruse. Acesta nu a fost adus în fața justiției, chiar dacă alți ruși ar fi fost pedepsiți pentru discreditare dacă ar fi făcut același lucru.

Citește și: Vladimir Putin acordă primele sale titluri de „Mamă-eroină”, iar unul dintre ele îi revine soţiei liderului cecen Kadîrov