Fiul Elodiei Ghinescu, vedetă fără voie. Ce decizie a luat Patrik, acum când a împlinit 14 ani FOTO

Târât fără voia lui într-un scandal teribil, care a ţinut prima pagină a ziarelor ani la rând, fiul avocatei Elodia Ghinescu şi al poliţistului Cristian Cioacă a luat o decizie extrem de importantă.

05 oct. 2018, 07:00

Crescut de bunicii paterni, după ce mama lui a dispărut fără urmă, iar Cristian Cioacă a ajuns în puşcărie, pentru uciderea Elodiei, Cioacă Jr. a decis să ia calea sportului, scrie spynews.ro. Băiatul, care în prezent are 14 ani, a devenit membru al Federaţiei Române de Baschet, alături de marii sportivi ai ţării. El se află în grija părinţilor lui Cioacă, fiind ţinut departe de părinţii Elodiei, după cum chiar mama avocatei a dezvăluit.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. Ce a apărut în blocul Elodiei Ghinescu, la 11 ani de la dispariţia avocatei

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi la plata sumei de 250.000 de euro către familia acesteia, cu titlu de despăgubiri morale. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, precizau procurorii.