Fiul lui Andrei Pleşu, tatuaj impresionant. Şi-a desenat pe spate simboluri ale celebrei organizaţii criminale Yakuza

Fiul lui Andrei Pleşu este un tip nonconformist, dovadă fiind un tatuaj impresionant. Acesta şi-a desenat pe spate simboluri ale celebrei organizatii criminale Yakuza.

18 sept. 2017, 07:04
Fiul lui Andrei Pleşu, tatuaj impresionant. Şi-a desenat pe spate simboluri ale celebrei organizaţii criminale Yakuza

Mihai, fiul filozofului Andrei Plesu este restaurator de pictura murala si proprietar al unei galerii de arta. In timpul liber se deconecteaza cu partide de tir cu arcul, sport pe care il practica de mai multa vreme.

Recent, fiul fostului ministru de Externe si al Culturii a participat la un concurs unde s-a dezbracat de tricou, din cauza caldurii. Astfel, a lasat sa se vada un tatuaj impresionant desenat pe tot spatele. „Yakuza!”, a postat un mic al lui Mihai Plesu.

Tatuajul lui Mihai este inspirat din cele realizate de membrii celebrei mafii japoneze Yakuza, motivele desenate fiind realizate pentru a arata afilierea la un anumit clan.

Anul acesta, Mihai Plesu a avut probleme in familie. El a dezvaluit faptul ca sotia nu il lasa sa-si vada copilul, „Au trecut deja mai bine de doua luni de la nasterea copilului meu. In afara de plangeri penale si citatii la tribunal pentru ordine de restrictie, procese pe care le-am castigat de altfel pe motiv real de lipsa de probe si mileniu ne-comunist, nu primesc nici un semn despre copilul meu”, a scris fiul lui Plesu pe blog.

Citeşte şi Pleşu, enervat „un poquito” de Despacito: Fata „vrea bum bum”, lumea a intrat într-un soi de acceleraţie