Fiul lui Fidel Castro, în vizită pe Valea Prahovei. A fost primit cu dulceaţă Simona Halep VIDEO

Alejandro Castro, unul dintre fiii fostului preşedinte cubanez, Fidel Castro, a fost la Buşteni. Acesta a petrecut câteva zile pe Valea Prahovei şi a avut parte de un chef pe cinste.

23 sept. 2014, 06:56
Fiul lui Fidel Castro, în vizită pe Valea Prahovei. A fost primit cu dulceaţă Simona Halep VIDEO

Alejandro Castro, unul dintre fiii lui Fidel Castro, fostul preşedinte cubanez, a petrecut câteva zile în România, pe Valea Prahovei. El a fost aşteptat cu muzică lăutărească şi bucate tradiţionale româneşti.

Primarul staţiunii Buşteni i-a pregătit un program special în crama prin care au trecut de-a lungul timpului zeci de vedete din ţară şi din străinătate.

După cum era de aşteptat, fiul fostului preşedinte cubanez Fidel Castro le-a oferit gazdelor trabucuri de cea mai bună calitate. La rândul său, fost răsplătit atât cu dulceaţă „Simona Halep” cât şi cu sticle de vin produse în ediţie limitată pentru nunta lui Lucian Bute.

Mi-au plăcut foarte mult oamenii. Există o afinitate între caracterul românilor şi cel al cubanezilor. Sunt persoane foarte deschise, călduroase, primitoare„, a spus Alejandro Castro.

El a vizitat şi Castelul Cantacuzino şi a plecat cu promisiunea că va reveni în România ca să urce şi pe platoul Munţilor Bucegi.