Fiul lui Jodie Foster, destul de retras şi surprins rar în public. Seamănă cu actriţa? FOTO

Actriţa Jodie Foster, în vârstă de 50 de ani, apare destul de rar în public, mai ales alături de cei doi copii ai săi. Ea a fost fotografiată recent, când ieşea într-o dimineaţă, să bea cafea alături de unul din fiii săi în Venice Beach. 

28 feb. 2013, 18:06

După ani de zile în care tabloidele au speculat pe pagini întregi în legătură cu orientarea ei sexuală, Jodie Foster a recunoscut anul acesta, la Globurile de Aur, că este gay.

„Acesta nu va fi un mare discurs de dezvăluire a orientării mele sexuale, pentru că am făcut-o deja acum o mie de ani, în epoca de piatră – în acele zile foarte neobişnuite când o fată sensibilă mărturisea acest lucru prietenilor de încredere şi familiei şi colegilor şi apoi, treptat, mândră, tuturor celor care o cunoşteau… Dar acum, se pare, mi se spune că toate vedetele trebuie să facă publice detalii din viaţa privată şi să le marcheze printr-o conferiţă de presă, un parfum şi un reality show în prime time”, a spus actriţa.

Jodie Foster i-a mulţumit apoi „fostei sale iubite, dar suflet pereche în viaţă (…) cea mai iubită bună prietenă de 20 de ani”, Cydney Bernard.

„Îţi mulţumesc, Cyd. Sunt atât de mândră de familia noastră modernă, de uimitorii noştri fii, Charlie şi Kit, care sunt motivul meu de a trăi şi de a evolua”, a spus actriţa, sub privirile mândre ale copiilor ei, care se aflau în public.

Actriţa a fost întotdeauna extrem de discretă în legătură cu viaţa ei privată şi cei doi copii, Kit, de 12 ani, şi Charles, de 14 ani. Ea i-a crescut alături de partenera sa de viaţă, de care s-a despărţit după 15 ani, în 2008, şi a refuzat să spună cine este tatăl lor. 

Jodie a fost fotografiată în Venice Beach, plimbându-se alături de fiul mai mare, Charles.