Fiul lui Mazăre, model pe patine VIDEO

După ce tatăl său a făcut politică la patinoar, Răducu Mazăre a prezentat modă la patinoarul din Constanţa. Alături de alţi tineri, Mazăre Junior a prezentat pe gheaţă colecţia mamei sale de cămăşi şi papioane.

16 dec. 2012, 10:32
Fiul lui Mazăre, model pe patine VIDEO

Fiul primarului Constanţei, Răducu Mazăre, a prezentat modă pentru mama sa chiar pe patinoarul din Constanţa. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la o zi după ce tatăl său, primarul Radu Mazăre, şi-a scos actuala iubită la o tură pe patine.

Mazăre Junior şi-a demonstrat şi el talentul la patinaj şi a făcut furori printre admiratoare. „Nici nu am ajuns bine şi am ajutat-o pe mama cu prezentarea. Am fost cu toţi prietenii. Îmi face placere să prezint creaţiile, în primul rând îmi plac cămăşile şi în al doilea rând pentru că este o pasiune pentru mine să prezint„, a spus Răducu Mazăre, abia întors de la Londra, unde este student.

Ideea unei prezentări de modă pe gheaţă a aparţinut mamei lui Răducu Mazăre: „M-am gândit să legăm sărbătorile de iarnă cu un eveniment şi patinoarul este ceva deosebit. Este exact în spiritul sărbătorilor de iarnă”.