Fiul lui Michael Schumacher se revoltă: „Ştergeţi pozele!”. Imaginile care l-au revoltat pe Nick FOTO

Mai multe imagini cu Michael Schumacher, împreună cu doi copii, au apărut pe rețelele de socializare. Dacă cei care le-au postat au insistat că în imagini apar copiii marelui campion, fiul acestuia, Mick, a ținut să nege acest lucru.

05 feb. 2019, 09:30

Aceste poze sunt postate des pentru a mă arăta pe mine alături de tatăl meu. Vreau să clarific un lucru: eu nu apar în aceste poze, nici sora mea, Gina. Îmi pare rău pentru oamenii din aceste poze. Vreau să apelez la media să le șteargă din arhive„, a fost mesajul lui Mick Schumacher, postat pe contul oficial de Twitter.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este în continuare învăluită de mister, după accidentul de schi suferit în decembrie 2013, în Alpii francezi. Diagnosticul a fost de traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și până în prezent este tratat în propria locuință din Gland, Elveția.