Fiul lui Nuţu Cămătaru, condamnat definitiv pentru tentativă de omor

Ion Nuţu Balint a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la şapte ani şi patru luni de închisoare, pentru o tentativă de omor comisă în septembrie 2010. Fiul lui Nuţu Cămătaru s-a predat la Poliţia Capitalei.

10 feb. 2015, 10:06
Fiul lui Nuţu Cămătaru, condamnat definitiv pentru tentativă de omor

Ion Nuţu Balint, zis Nuţulică, şi George Apostol s-au predat luni la Poliţia Capitalei, după ce, în 6 februarie, au fost condamnaţi definitiv la şapte ani şi patru luni şi, respectiv, cinci ani şi patru luni de închisoare.

Cei doi urmează să fie încarceraţi la Penitenciarul Rahova.

În 6 februarie, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat definitiv pe Ion Nuţu Balint la şapte ani de închisoare pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a înjunghiat un bărbat în localul Million Dollars din Capitală, în septembrie 2010. Instanţa a dispus contopirea pedepselor şi a aplicat un spor de patru luni, fiul lui Nuţu Cămătaru urmând să execute şapte ani şi patru luni de închisoare. La Tribunalul Bucureşti, prin decizia din 4 octombrie 2013, Nuţulică fusese condamnat la 12 ani de închisoare.

CITEŞTE ŞI NUŢU CĂMĂTARU nu mai stă în Ferentari. Unde s-a mutat celebrul INTERLOP

George Apostol a primit o pedeapsă de cinci ani pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. După contopirea pedepselor, instanţa a adăugat un spor de patru luni, Apostol urmând să execute cinci ani şi patru luni de închisoare. Din pedeapsa lui Apostol va fi scăzută perioada în care a stat în arest preventiv, respectiv din 27 septembrie 2011 până în 21 martie 2014. Apostol fusese condamnat de Tribunalul Bucureşti la 11 ani şi şase luni.