Fiul lui Pele, CONDAMNAT la 33 de ani de ÎNCHISOARE. Acuzat de SPĂLARE DE BANI şi TRAFIC DE DROGURI

Edson Cholbi Nascimento, fiul marelui Pele, a fost predat poliţiei, la o lună după ce a fost condamnat la 33 de ani de închisoare pentru spălare de bani.

10 iul. 2014, 12:47
Fiul lui Pele, CONDAMNAT la 33 de ani de ÎNCHISOARE. Acuzat de SPĂLARE DE BANI şi TRAFIC DE DROGURI

Edinho, în vârstă de 43 de ani, a fost condamnat la 33 de ani de închisoare după ce s-a dovedit că a spălat bani proveniţi din traficul droguri. Acuzaţiile datează din anul 2005, când a fost arestat alături de alte 50 de persoane, într-o încercare a poliţiei de a destrăma o reţea de traficaţi de droguri, scrie ProSport.

Edson a fost predat autorităţilor după o lună de la pronunţarea sentinţei. A fost însă eliberat pe cauţiune, iar acum urmează să facă apel la sentinţă şi va fi judecat în stare de libertate.

Edinho a fost portar, iar primul contract de profesionist l-a semnat cu Santos, în 1990. În 1991 a plecat la Portuguesa Santista, iar după încă un an a ajuns la Sao Caetano. S-a întors la Santos în 1994, unde a stat până în 1998. A mai jucat un sezon la Ponte Preta, după care s-a retras. În toţi aceşti ani a apărat în doar 20 de meciuri.