Fiul lui Petrică Cercel, rugăminte pentru cei care vor veni la priveghiul tatălui său: ținută obligatorie

Fiul lui Petrică Cercel are o rugăminte neobișnuită pentru cei care vor fi prezenți la priveghiul tatălui său.

16 sept. 2021, 18:15
Fiul lui Petrică Cercel, rugăminte pentru cei care vor veni la priveghiul tatălui său: ținută obligatorie

Fiul lui Petrică Cercel dorește ca toți cei care vor fi prezenți la priveghiul tatălui său să fie îmbrăcați în ținută de culoare albă. Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, a postat pe contul personal de socializare un mesaj din partea lui Ionuț Cercel, fiul regretatului manelist.

Ionuț Cercel dorește ca persoanele care vor veni la priveghi să fie îmbrăcate în vestimentație albă.

„Rugămintea lui Ionut Cercel si a familiei Cercel ! Cei care vor sa vina la priveghiul lui Petrica sa vina in ținuta alba obligatoriu !!! Tatăl lui este un înger și nu vrea ca toți ce vor participa la priveghi sa vină în ținută neagră !! El a menționat ca tatăl lui este un înger și își dorește ca toți cei care vor veni , sa vină în ținută obligatorie de culoare albă! Vă rog pe toți sa da-ti un SHARE !!!”, a scris pe Facebook, Daniel Ionescu.

Cine a fost Petrică Cercel, manelistul care a murit de Covid. Cum au reacţionat Sorinel Puştiu, Tzancă Uraganu şi Costel Biju

Cine a fost Petrică Cercel,

manelistul care a murit de Covid. Celebrul manelist se lupta de câteva zile cu temutul coronavirus, fiind internat în spital, intubat și menținut în viață cu ajutorul aparatelor. Din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva din cauza problemelor de sănătate.

Cel care a anunţat că Petrică Cercel se luptă să trăiască a fost chiar fiul său, Ionuț Cercel. „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID-19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca!”, a fost mesajul lui Ionuț Cercel postat pe Facebook. Acum, familia îndurerată și apropiații se pregătesc de înmormântare, fiind vorba despre momentul pe care nu ar fi vrut să îl trăiască niciodată.

Mesaje de la Sorinel Puştiu, Tzancă Uraganu şi Costel Biju

„Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă. Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu. „Este un șoc foarte mare, acest om nu merita așa ceva, era un om foarte bun, în primul rând mare muzicand, am făcut atâtea hit-uri, atâtea melodii frumoase… Eu în momentul de față sunt foarte, foarte șocat, nu-mi vine să cred ceea ce se întâmplă”, a spus Tzancă Uraganu. „Dumnezeu să-l ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate”, a scris şi Costel Biju pe Facebook.