Fiul lui Piedone, mesaj tulburător pentru părinţii lui la ceas aniversar: „Să nu plângi, astăzi, mamă scumpă/Să nu plângi, astăzi, tată drag/Vremea aceasta de povară şi osândă va trece”

„Iulia este steaua mea polară! Familia este Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, spunea Cristian Popescu Piedone, înainte să afle că va petrece următorii patru ani în închisoare. Pe 24 octombrie, Piedone şi soţia lui ar fi trebuit să sărbătorească aniversarea căsătoriei.

26 oct. 2022, 10:47

Piedone nu a putu fi, însă, alături de soţie să sărbătorească aşa cum au făcut-o în fiecare an, de mai bine de 34 de ani. Piedone și Iulia s-au căsătorit în 1988. S-au cunoscut la restaurantul la care lucrau amândoi. La nici un an după căsătorie, cei doi au devenit părinții unui băiețel. Apoi, după ceva timp, s-a născut și fiica lor.

Fiul lui Piedone, mesaj tulburător pentru părinţi

Ziua aniversării nunţii nu avea cum să treacă nemarcată în familia lui Piedone. Fiul lui, Vlad, le-a dedicat părinţilor o poezie extrem de tulburătoare.

Sa nu plângi astăzi, mama scumpa…

Sa nu plângi, tata drag…

Știu…

Știu ca aveți sufletele grele, astăzi de ziua voastră…

Știu ca din luna mai încoace… va dor lacrimile și serile și nopțile și diminețile…

Știu ca in 35 de ani de căsnicie… n-ați știut nicio clipa cum arată despărțirea…

Știu ca ați făcut religie din povestea voastră de iubire și i-ați închinat-o bunului Dumnezeu sub jurământ!

Știu ca VOI… nu puteți fără VOI.

Știu, scumpii mei! Știu ca va doare…

Citeste si Cum își alină Piedone singurătatea în pușcărie. Ascultă Irina Loghin și Fuego și scrie poezii: „Ne-au mai îndulcit amarul care ne istovește. Își topesc parte din viață și pentru noi, cei condamnați și renegați”

Mama, tata… vremea aceasta de povara și de osândă va trece curand! Va trece, dragii mei părinți! Va trece și veti fi iar mana in mana, același suflet, același zâmbet, aceeași inima și… ACELAȘI ÎNTREG.

Mama, tata… măcar astăzi, de ziua iubirii voastre, sa nu plângeți!

Voi, dragilor, sunteti exemplul nostru de familie, de unitate, de respect și de iubire necondiționată!

Mama, tata… va iubim!

Cu dragoste infinita,

Ana și Loredana, Antonia și David, Celine și Caroline, Andrei și Vlad, întreaga voastră familie!”, a scris pe Facebook Vlad Popescu.

„Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară! Îmi iubesc sotia, îmi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, spunea Cristian Popescu Piedone, în emisiunea moderată de denise Rifai la Kanal D, cu puţin înainte să intre după gratii. Fostul primar al sectorului 5 a fost condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv. Condamnări au primit și patronii clubului Colectiv, pirotehniștii și administratorul firmei de unde au fost luate artificiile.

Cine este Iulia, soţia lui Piedone

Iulia Popescu, soţia lui Piedone, deţine un salon de înfrumuseţare în sectorul 4 al Capitalei, pe care l-a înfiinţat din anul 2004. Astfel, fosta casă părintească a lui Cristian Popescu Piedone s-a transformat într-un salon de înfrumuseţare.

Cristian Popescu Piedone îşi arată dragostea faţă de soţia sa chiar şi în spaţiul virtual. Anul trecut, Piedone a postat pe reţelele de socializare o adevărată declaraţie de dragoste adresată soţiei sale cu ocazia zilei de naştere a acesteia.

Cristian Popescu Piedone nu se sfieşte să îi spună soţiei sale în public cât de mult o iubeşte şi cât de recunoscător îi este pentru toţi anii pe care i-au petrecut împreună.

Iți mai aduci aminte, doamnă?…

Iți amintești când mi-ai zâmbit prima oară?

Parcă a fost ieri, iubito…

Parcă mai ieri te-am sărutat prima oară…

Parcă mai ieri te-am dus la altar…

Parca mai ieri m-ai făcut… tată.

Ești frumoasă, iubito!

Citeste si Cristian Piedone sare la gâtul celor care tergiversează organizarea alegerilor locale parţiale: „Respectaţi legea, loazelor! Lăsaţi oamenii să decidă! Sunteţi dictatură?”

Daca aș renaște încă zece vieți, iubita mea, tot ție mi-ar plăcea să-ți spun SOȚIE.

Ești cerul pe care mi-am dorit să îl ating, iubita mea! Ești aerul! Ești soarele și apa și ploaia și tot ceea ce-și poate dori un muritor.

Ți-am spus vreodată cât de mărunt aș fi fost fară tine, iubita mea?

Ți-am spus vreodată c-aș renunța la viață, pentru tine?

Ți-am spus, iubita mea, că fară tine-n mâna mea… n-aș exista?

Te iubesc, Iulia!

Te iubesc așa cum mă pricep să te iubesc!

Te iubesc pentru 33 de ani de căsnicie. Te iubesc pentru 33 de ani de bucurie!

Te iubesc pentru Ana! Te iubesc pentru Vlad!

Te iubesc pentru că te iubesc, frumoasa mea!

E ziua ta, iubito, astăzi! E ziua ta, comoara mea!

Cuvintele sunt mărunte și puține să-mi descriu fericirea că sunt aici, acum, cu tine, cu Ana, cu Vlad, cu nora noastră dragă, cu ginerele nostru bun și cu aceste sfinte mici comori care ne-au făcut… bunici.

La mulți ani, Iulia, iubita mea!„, a scris primarul pe reţelele de socializare în ziua în care soţia sa şi-a aniversat ziua de naştere.