Fiul lui Prigoană e îndrăgostit lulea. Vezi cui i-a dat inelul cu diamant

Silvius Prigoană e pe cale să se însoare. Acesta este îndrăgostit lulea de o tânără care lucrează în Parlament. Mai mult, fata a fost chiar consiliera Elenei Udrea timp de doi ani. Fiul lui Silviu Prigoană i-a dat recent iubitei sale un inel superb din aur alb cu diamant.

04 sept. 2015, 14:32
Fiul lui Prigoană e îndrăgostit lulea. Vezi cui i-a dat inelul cu diamant

Cea care l-a făcut pe fiul lui Prigoană să nu mai doarmă noaptea este Otilia Androne, în vârstă de 23 de ani. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a înfiripat după ce s-au cunoscut prin intermediul omului de afaceri Marcel Toader, al cărui naş de cununie este chiar Silviu Prigoană.

“A fost ceva de genul dragoste la prima vedere, după cum mi-au spus apropiaţi de-ai lui Silvius. Oricum o să-i vedem pe amândoi la nunta lui Marcel Toader, de la sfârşitul acestei luni, ea fiind domnişoara de onoare”, au declarat surse din anturajul celor doi îndrăgostiţi, potrivit libertatea.ro.

Otilia a fost timp de doi ani consiliera Elenei Udrea şi a avut o funcţie de conducere în organizaţia de tineret a PMP pe vremea când Udrea era şefa partidului. Mai mult, iubita lui Silvius va candida pe listele PMP pentru un fotoliu de deputat la alegerile parlamentare din toamna anului viitor.

 Citeşte şi Silviu Prigoană vrea să se însoare cu iubita lui la… Polul Nord VIDEO