Fiul lui Rick Harrison de la Așii Amanetului, mort la doar 39 de ani. Care este cauza decesului

Rick Harrison de la Așii Amanetului este în doliu după ce fiul său, în vârstă de numai 39 de ani, a încetat din viață. Care este cauza decesului.

21 ian. 2024, 12:20
Fiul lui Rick Harrison de la Așii Amanetului, mort la doar 39 de ani. Care este cauza decesului

Adam Harrison, fiul lui Rick Harrison de la PAWN Stars (Așii amanetului), a murit la vârsta de 39 de ani. Un reprezentant la show-ului TV a dezvăluit că a murit din cauza unei supradoze.

Citește și Doliu în teatru. A murit Rareș Ioan Stoica, fostul logodnic al Manuelei Hărăbor. Era actor la Teatrul Nottara

Un reprezentant al Pawn Stars (Așii amanetului) a dezvăluit că Adam a murit din cauza unei supradoze, iar familia a aflat vineri, au spus ei pentru TMZ.

Poliția din Las Vegas Metro investighează cazul, deși circumstanțele exacte ale morții sale nu au fost dezvăluite, potrivit The Sun.

Adam a fost doar unul dintre copiii lui Rick. Starul de pe History Channel îl mai are pe Corey, în vârstă de 40 de ani, cu prima lui soție. Rick este, de asemenea, tatăl lui Jake, pe care îl are din a doua căsătorie.

În timp ce Corey și Jake au fost prezentați în serialul de antichități de succes, Adam a decis să stea departe de lumina reflectoarelor.

Viața personală a lui Adam, departe de ochii curioșilor

Cu toate acestea, obișnuia să lucreze la faimosul magazin de amanet de aur și argint al tatălui său, situat în Las Vegas, Nevada, dar a decis că nu era locul de muncă potrivit pentru el.

Nu se cunosc prea multe detalii despre viața personală sau profesională a lui Adam.

Spectacolul de un deceniu a debutat pentru prima dată în 2009 și i-a urmărit pe angajații casei de amanet deținute de familie din Las Vegas.

Este vorba despre oameni care doresc să-și vândă antichitățile vechi dintr-o gamă largă de subiecte: artă plastică, cultură pop, bani, bijuterii, benzi desenate și multe altele.

Principalele vedete ale spectacolului sunt Rick, Corey, Chumlee și The Old Man. Fanii pot merge la casa de amanet, deoarece magazinul este deschis zilnic între orele 22:00 și 17:30, iar vitrina magazinului de amanet este deschisă 24/7.

Citește și Doliu uriaș în lumea filmului românesc! Actorul Ion Roxin a murit la vârsta de 85 de ani

Rick a fost căsătorit de mai multe ori. Acum are în total trei foste soții, printre care și Deanna, de care a divorțat la 1 iulie 2020, potrivit documentelor judecătorești citate de TMZ.