Fiul lui Sile Cămătaru a primit o nouă veste. Ce au decis judecătorii în prag de sărbători

Fiul lui Sile Cămătaru a primit o nouă veste. După mai multe încercări eșuate, fiul lui Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, i-a convins pe judecători să poată părăsi Bucureştiul. Interlopul a fost la închisoare, după ce iubita lui, Giorgiana I., a obținut un ordin de protecție.

20 dec. 2021, 08:31
Fiul lui Sile Cămătaru a primit o nouă veste. Ce au decis judecătorii în prag de sărbători
Fiul lui Sile Cămătaru a primit o nouă veste

Fiul lui Sile Cămătaru a primit o nouă veste. „Constată legalitatea și temeinicia măsurii controlului judiciar dispuse față de inculpatul Balint Vasile Daniel. Menține măsura controlului judiciar.

Modifică limita teritorială pe care inculpatul nu o poate părăsi fără acordul instanței de la limita teritorială a Municipiului București la limita teritorială a României. Definitivă. Pronunțată în ședință publică, astăzi, 16.12.2021”, au decis judecătorii de la Curtea de Apel București, potrivit Spynews.ro.

Citeşte şi: Fiul lui Sile Cămătaru are din nou probleme cu legea. Ultimul scandal provocat de Dani Balint

Fiul lui Sile Cămătaru a primit o nouă veste

Interlopul se află în perioada de supraveghere, după ce a fost condamnat cu suspendare fiindcă a condus fără permis, a pocnit un pieton pe zebră și a fugit de la locul faptei.

Judecat în două dosare fiindcă a șofat fără carnet, Dani Balint a scăpat, în unul dintre procese, cu o pedeapsă cu suspendare. „Condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 6 luni închisoare. (…) Contopeşte pedeapsa închisorii de 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare la care adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni), în final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 8 luni închisoare.

Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă – București sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 5 pe o perioadă de 70 de zile”, a hotărât instanța.