Fiul lui Sile Cămătaru, umilit în propria casă. Cine l-a „ars” pe fiul interlopului

Unul dintre băieţii temutului Sile Cămătaru a simţit pe propria piele ce înseamnă să fii "ars", iar acum îl caută pe cel care l-a umilit în ultimul hal, pentru a-i da o lecţie.

20 sept. 2015, 08:17
Fiul lui Sile Cămătaru, umilit în propria casă. Cine l-a „ars” pe fiul interlopului

Robert Balint, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru, a primit o lovitură de la unul dintre prietenii săi, pe care l-a ajutat şi l-a respectat ca pe un frate: individul i-a furat din casă o sută de euro şi un parfum scump, care îi aparţinea concubinei lui Robert, scrie spynews.ro.

Citeşte şi DECLARAŢIE ŞOC: Sile Cămătaru, pus în aceeaşi celulă cu Sorin Oprescu ca să-l intimideze

Iritat, băiatul interlopului i-a transmis un mesaj dur prietenului suspectat de furt şi l-a avertizat pe acesta că va plăti scump.

„Eu am avut milă de tine, te-am luat la mine acasă, să dormi, să mănânci, să te simţi bine… Şi tu, ca răsplată, mi-ai furat 100 de euro din portofel şi i-ai furat parfumul soţiei mele, să îl duci la ţăranca aia a ta care nu sa dat în viaţa ei nici cu spray… Şi ai lăsat şi uşa deschisă la casă, ca şi cum nu tu ai furat, ci altcineva…”, i-a transmis Robert Balint lui Carol, amicul care l-a „ars” chiar la el acasă.

Si, ca să fie sigur că individul va evita să dea ochii cu el, l-a avertizat că va plăti scump. „Nu eşti nici scăpat, nici iertat! Nu e vorba de prejudiciul în sine, e vorba de gest, fiindcă cu mine nu ai cum să faci aşa şi să scapi neepedepsit! În cel mai scurt timp voi fi după tine şi vei plăti, cât nu poţi duce…”, a ameninţat fiul de interlop.