Fiul lui Valeriu Zgonea, bătăuş? Băiatul demnitarului e acuzat că a desfigurat un adolescent

Fiul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este acuzat că, împreună cu alţi tineri, a bătut un băiat în zona Parcului Izvor din Capitală. Victima, care este copilul fostului fotbalist Ioan Sburlea, este în spital, iar tatăl lui a depus plângere la poliţie. În replică, preşedintele Camerei Deputaţilor spune că scandalul este unul fabricat.

27 nov. 2013, 16:57
Fiul lui Valeriu Zgonea, bătăuş? Băiatul demnitarului e acuzat că a desfigurat un adolescent

Tatăl băiatului agresat spune că totul a plecat de la faptul că fiul lui i-a luat apărarea, pe Facebook, unui coleg agresat verbal de către fiul lui Valeriu Zgonea.Pe Facebook, fiul lui Ioan Sburlea i-a propus lui Dragoş Zgonea să se întâlnească pentru a rezolva conflictul, dar la întâlnire s-a ales cu o bătaie cruntă.Fiul lui Valeriu Zgonea a venit însoţit de alţi băieţi şi l-a agresat pe băiatul de 15 ani, susţine părintele adolescentului internat.

Tânărul a ajuns acasă desfigurat, potrivit mărturiilor tatălui său, iar după ce a povestit ce s-a întâmplat a mers să-şi scoată certificat medico-legal. Mai mult, din cauză că a început să se simtă din ce în ce mai rău, băiatul a fost internat în spital, unde se află şi acum.

Tatăl victimei, fostul fotbalist Ioan Sburlea, a vorbit cu Valeriu Zgonea la telefon despre acest incident.

„Nimeni nu a vorbit cu mine. Astăzi am luat legătura cu domnul Zgonea prin intermediul unui directoare de la Liceul Cervantes, unde băiatul dumnealui este elev. Am rămas surprins foarte neplăcut. Nu l-a interesat: „Copilul meu este cel mai frumos, copilul meu nu bate”. Sunt fericit că nu are nimic la craniu. Mi-a fost foarte frică. Nu puteţi să vă imaginaţi, un om desfigurat. Urechea umflată, nu vreau să mai discut, este un şoc mare”, a povestit Ioan Sburlea.

Tatăl său a depus şi o plângere la Secţia 17 de Poliţie, iar în acest moment poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 fac cercetări în acest caz, pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Valeriu Zgonea are însă altă variantă şi spune că este vorba de un scandal fabricat. Mai mult, Zgonea susţine, prin intermediul lui Daniel Suciu, deputat PSD mandatat să vorbească despre acest incident, că a fost ameninţat de Ioan Sburlea.

„S-a iscat o bătaie, dar Dragoş nu l-a lovit pe acel băiat. Este regretabil că tatăl victimei, presupusei victime, a avut o conversaţie telefonică contondentă cu domnul preşedinte, l-a ameninţat, l-a înjurat şi este regretabil că s-a făcut aşa ceva, mai ales că Dragoş nu este implicat”, a declarat Daniel Suciu.