Fiul lui Viorel Hrebenciuc vrea salariu de 80,000 de euro pe an

După ce a ţinut multă vreme prima pagină a tabloidelor, datorită relaţiei pe care a avut-o cu mezina preşedintelui Băsescu, Andrei Hrebenciuc s-a înscris în cursa pentru un fotoliu în Consiliul de Administraţie al SIF Moldova. Lupta este însă aprigă, iar miza uriaşă: 80.000 de euro venituri pe an.

09 mart. 2013, 09:46
Fiul lui Viorel Hrebenciuc vrea salariu de 80,000 de euro pe an

Deşi se zvonea că Elena Băsescu şi Andrei Hrebenciuc vor ajunge în faţa altarului, relaţia dintre cei doi a luat sfârşit brusc. Momentul rupturii a fost, de altfel, singurul când mezina preşedintelui a recunoscut aceasta relaţie.

După ce şi-a mai căutat fericirea prin diverse cluburi, în compania unor domnişoare mai mult sau mai puţin cunoscute Hrebenciuc Junior s-a întors la prima dragoste: afacerile. Băiatul grandului din PSD vrea să intre în echipa celor care administrează un capital de 250 de milioane de euro.

Dincolo de salariul lunar, membrii în Consiliul de administraţie al SIF Moldova câştigă şi din participarea la profit. Astfel din profitul pe 2010, membri din CA au încasat 1,54 milioane de lei în bonusuri.