Fiul Luminiţei Anghel îşi schimbă viaţa. Ce decizie a luat

David Pușcaș, fiul adoptat de îndrăgita cântăreață Luminița Anghel, i-a făcut acesteia multe probleme în ultimii ani. Cel mai tare i-a afectat imaginea, căci adolescentul avea o perioadă în care apărea la emisiuni tv pentru a se plânge că mama lui nu se mai poartă bine cu el, deși artista era cea care-i plătea chiria pentru ca acesta să locuiască singur într-o garsonieră.

17 mai 2017, 09:36
Fiul Luminiţei Anghel îşi schimbă viaţa. Ce decizie a luat

Din dorința de a-și crea o carieră în televiziune, David a făcut turul posturilor din Capitală cu povestea sa, dar fără rezultatul mult așteptat, scrie click.ro. Și-a găsit apoi un loc de muncă într-un magazin al unui centru comercial, dar nu a reușit să stea nici o lună acolo, așa că a ajuns iar să depindă de mama sa.

Citeşte şi David Puşcaş, mărturisiri despre orientarea sexuală: Să fii bi sau gay…

Pentru că vrea să-și schimbe viața, tânărul a apelat la rețelele sociale pe care este foarte activ pentru a cere ajutorul prietenilor. Vrea să-și găsească serviciu. Rugămintea lui nu a rămas fără ecou, așa că mai multe persoane i-au oferit indicii cu privire la posibile locuri de muncă. Mingea este de acum în terenul lui, așa că rămâne de văzut dacă se va ține de cuvânt.