Fiul Magdei Vasiliu a împlinit nouă ani. Mesajul emoţionant transmis de soţul vedetei

Fiul Magdei Vasiliu a împlinit nouă ani. Băieţelul, care se luptă cu cancerul, a primit o mulţime de mesaje emoţionante cu prilejul aniversării. Soţul Magdei Vasiliu i-a transmis şi el un mesaj emoţionant copilului.

18 feb. 2018, 07:45
Fiul Magdei Vasiliu a împlinit nouă ani. Mesajul emoţionant transmis de soţul vedetei

Magda Vasiliu şi soţul ei Cosmin Stoian, cel care practic l-a adoptat pe micuţul Vlad, îşi tratează fiul în Italia, unde medicii dispun de tratamente moderne pentru cancer. Cei trei se află de luni bune la Roma şi mai vin în România doar dacă mai au nevoie de documente medicale.

Sâmbătă, soţul prezentatoarei TV a publicat, pe contul personal de socializare, o imagine emoţionantă cu zeci de urări de „la mulţi ani”, scrise pe un panou. Vlad se află în continuare la spital după ce luna trecută părăsise unitatea medicală şi apărea într-o maşină, adaptată vârstei lui.

„La mulţi ani, regele meu!”, a scris Cosmin Stoian în dreptul unei imagini cu un panou, unde Vlad a primit urări călduroase.

Vara trecută, prezentatoarea tv Magda Vasiliu anunța că situația lui Vlad, fiul ei diagnosticat cu cancer, este mult mai bună, după patru cure de chimioterapie făcute în Italia. „Azi am început reevaluarea, după patru cure de chimioterapie. Situaţia lui Vlad e mult mai bună, pentru că e tratat civilizat, cu dedicare şi responsabilitate, în condiţii mai mult decât civilizate”, spunea atunci prezentatoarea.

Citeşte şi Magda Vasiliu şi-a luat băieţelul acasă: „Aici nu contează cine eşti”