Fiul mamei Omida, Viorel Motoi, va face arest la domiciliu VIDEO

Bucurie mare în familia Mamei Omida. Fiul celebrei ghicitoare scapă de arest preventiv şi va fi consemnat la domiciliu. Viorel Motoi este judecat pentru tăinuire şi şantaj, dar, noul cod penal i-a venit în ajutor. Acasă, rudele l-au aşteptat ca pe un rege. I-au pregătit camera cu vedere la stradă, ca să nu se mai simtă prizonier.

14 feb. 2014, 14:48
Fiul mamei Omida, Viorel Motoi, va face arest la domiciliu VIDEO

Viorel Motoi este printre primii români care a primit o hotărâre judecătorească de arest la domiciliu, potrivit România TV. Nu a ajuns acasă imediat, pentru că a aşteptat recursul procurorilor.

În sala de judecată a fost susţinut doar de unul dintre fii săi. „Aşa ar merita, să îl lase în arest la domiciliu. Că pentru noi este foarte greu dacă nu este tatăl nostru acasă. Vă daţi seama că dacă scapă o să îi facem tot ce e mai frumos şi mai bun”, a săpus nepotul mamei Omida.

Restul familiei a rămas acasă pentru a pregăti întâmpinarea capului familiei. „Are amenajate 5 camere frumos, totul, dar nu ştiu ce să fac. Mi-aş dori să îl văd acasă, că are 10 copii”, a spus soţia bărbatului, adăugând că o să îi gătească tot ce îi place.

Viorel Motoi era arestat preventiv pentru mai multe infracţiuni, inclusiv violenţe, dar în final a fost trimis în judecată doar pentru tăinuire, şantaj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sentinţele în aceste dosare le va aştepta însă acasă.