Fiul Marinei Almaşan a plecat din România. Unde s-a mutat Victoraş Socaciu: „Plăteşte 2000 de euro chirie”

Fiul Marinei Almaşan a plecat din România. Victoraş Socaciu, în vârstă de 25 de ani, a decis să părăsească ţara, împreună cu iubita lui. Ambii lucrează în IT şi îşi pot face treaba din orice loc al lumii, atâta vreme cât au laptop şi internet.

10 nov. 2022, 08:28
Fiul Marinei Almaşan a plecat din România. Unde s-a mutat Victoraş Socaciu: „Plăteşte 2000 de euro chirie”
Fiul Marinei Almaşan a plecat din România

Fiul Marinei Almaşan a plecat din România. Victoraș Socaciu a decis să calce pe urmele surorii sale, care în urmă cu mai bine de patru ani s-a mutat în Franța. Prezentatoarea TV a dezvăluit că fiul ei va locui în Dubai, împreună cu iubita sa.

Citeşte şi: FOTO: Marina Almășan a ajuns de urgență, la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta TV

Fiul Marinei Almaşan a plecat din România

Decizia mutării nu a fost deloc una dificilă pentru tânăr, pentru că nu va trebui să-și facă griji pentru traiul din Dubai, întrucât lucrează într-un domeniu bine plătit. „A plecat aseară, eram în filmări. Oricum nu-l puteam duce la aeroport, cu piciorul meu, încă mai port cizma minune, mai am o săptămână în care trebuie să stau imobilizată, apoi dau orteza jos.

A ajuns la miezul nopții, m-a sunat imediat de acolo, mi-a arătat cum se vede Dubaiul, din blocul lor de 13 etaje, mi-a prezentat locuința lor. Momentan plătesc 2.000 de euro pentru un apartament provizoriu cu două camere, dar vor unul cu trei, dar pentru doi IT-iști nu e o tragedie, nu se simte ca la noi. Ei își schimbă joburile precum cămășile.

În prezent, lucrează online (…). E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoi sunt IT-iști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă. Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România„, a declarat Marina Almășan, pentru Playtech.ro.