Fiul milionarului Viorel Micula loveşte din nou. A intrat în club în COSTUM şi a plecat în CHILOŢI

La 17 ani, Victor Micula a ajuns deja în atenţia presei prin acţiunile sale. Astfel, după ce a aterizat în curtea unei biserici cu elicopterul şi a mers cu tramvaiul doar pentru distracţie, adolescentul a fost surprins la mare în ipostaze mai mult decât amuzante. Astfel, după ce a intrat în costum într-un club din Mamaia, băiatul a plecat de acolo doar în chiloţi, cu o cravată la gât.

26 iun. 2013, 10:17

Cu o avere de 200 de milioane de euro, familia Micula este una dintre cele mai bogate din România, acesta fiind şi motivul pentru care Victor Micula, fiul cunoscutului om de afaceri Viorel Micula, îşi permite să facă tot ce vrea, oriunde ar fi, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi TUPEU DE MILIARDAR: S-a dus la mănăstire cu elicopterul FOTO

Astfel, el a fost fotografiat în timp ce se distra în Mamaia, alături de câţiva prieteni. După ce a ajuns cu o limuzină de lux la unul dintre cele mai scumpe cluburi de pe litoral, fiind îmbrăcat la costum, adolescentul a reuşit să plece în chiloţi, după o noapte de distracţie.

Cu toate că a evitat să danseze, el s-a oprit la piscină, unde a preferat să stea în compania unui prieten care voia să înoate căruia i-a făcut şi poze. După o noapte de distracţie, el a ieşit din local cu hainele ude, lăsând pantofii în grija şoferului. Astfel, pentru a nu uda interiorul, el s-a dezbrăcat până la piele. După ce pentru o noapte întreagă nu au avut parte de prezenţe feminine, tinerii au oprit în parcarea unui alt club, unde unul dintre băieţi a încercat să vorbească cu o tânără, în timp ce adolescentul de bani gata o fotografia pe femeie.

Citeşte şi Fiul miliardarului Viorel Micula şi-a îmbogăţit colecţia de maşini de lux

După ce noaptea de distracţie s-a terminat, cei doi ajung la vila de vacanţă a familiei din Neptun, unde Victor coboară din maşină îmbrăcat doar în chiloţi şi cu o cravată la gât. Încercând să fie mai decent, el se îmbracă şi cu sacoul roz cu care a început seara de pomină.