Fiul Monei Nicolici, apariție de senzație la Vocea României. Cum a reacţionat juriul

Fiul fostei prezentatoare TV Monei Nicolici a făcut senzaţie pe scena show-ului Vocea României. Tânărul în vârstă de 27 de ani i-a impresionat pe jurați.

08 oct. 2022, 10:09
Fiul Monei Nicolici, apariție de senzație la Vocea României. Cum a reacţionat juriul

Fiul Monei Nicolici, apariție de senzație la Vocea României. Vlad are 27 de ani şi este actor la Teatrul din Bacău. La Vocea României a făcut spectacol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Juraţii Irina Rimes și Denis Roabeș, solistul de la The Motans, s-au luptat pentru a-l avea în echipa lor. Cel care l-a convins să i se alăture a fost Denis.

Citeşte şi: Mona Nicolici a divorțat în mare secret de tatăl copiilor ei și iubeşte din nou

„Își moștenește părinții, amândoi am fost atrași de latura asta artistică și cântam amândoi în casă, dansam împreună. Vlad a fost un artist complet de mic, deși se vedea lucrul acesta nu m-am gândit niciodată că va fi actor”, a spus Mona Nicolici, în culise. Alături de ea, printre susţintătorii lui Vlad s-a aflat şi sora lui mai mică, Maria,  studentă în anul doi la Regie de Teatru.

Vlad Nicolici a absolvit cursurile de actorie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC), în anul 2016, la clasa lui Florin Zamfirescu. Este şi pasionat de muzică. Este solist, chitarist și trainer în ateliere de muzică pentru copii.