Fiul unui bogătaş şi-a incendiat bolidul de lux, pentru a-şi lua altul

La vârsta la care alţi tineri nici nu îndrăznesc să viseze la o maşină de lux, elveţianul de 20 de ani şi-a dat foc bolidului de lux. S-a gândit că poate să îşi ia altul cu banii obţinuţi pe asigurare. 

12 aug. 2015, 11:36

Înainte de a recurge la acest gest incredibil, tânărul, fiul unui bogat om de afaceri din Zurich, a vorbit cu mai mulţi dealeri pentru a-i fi evaluată maşina, potrivit România TV.

Citeşte şi Arnold Schwarzenegger, surprins la volanul unui bolid de 2 milioane de dolari VIDEO

Nemulţumit că pe maşină nu primea mai mult de 200 de mii euro, care să îi asigure un model şi mai nou al bolidului de lux, s-a decis să îşi incendieze maşina. Asta, pentru a încasa banii de asigurare.

Ca să nu dea de bănuit, elveţianul de bani gata, ajutat de trei complici, printre care şi un dealer auto, au trecut graniţa în Germania şi au dat foc supermaşinii, un Ferrari 458. După o anchetă serioasă, compania de asigurări a descoperit escrocheria, cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu şi-a schimbat, din nou, maşina. Cum arată noul BOLID de LUX

Gestul elveţianului este şi mai greu de înţeles, dat fiind că tânărul mai avea în garaj alte 14 de maşini de lux, inclusiv Lamborghini, cumpărate tot de tatăl său, plus proprietăţi de zeci de milioane. Mai mult, primea lunar de la părinţi între 5000 şi 10.000 de euro, bani de cheltuială!

Deşi procurorii au vrut să îl bage la închisoare pe infratorul de bani gata şi complicii lui, judecătorul a decis ca aceştia să fie plasaţi sub control judiciar, timp de 3 ani, şi să achite o amendă consistentă.