Fiul unui lider sindical, implicat în trafic de droguri. El a fost arestat pentru 30 de zile

Fiul unui important lider de sindicat din Gorj este acuzat de trafic de droguri. Tânărul ar avea legături cu o reţea care distribuia droguri studenţilor din Timişoara.

19 mai 2018, 05:55
Fiul unui lider sindical, implicat în trafic de droguri. El a fost arestat pentru 30 de zile

Robert Cristian Marciuc, fiul liderului sindical, Adrian Marciuc, este unul dintre tinerii gorjeni reținuți de procurorii DIICOT Timiș pentru trafic de droguri, în urma descinderilor de amploare din Complexul Studențesc Timișoara.

Investigaţiile poliţiştilor de la Antidrog au dus la reţinerea a 18 studenţi de la trei facultăţi din Timişoara: Medicină, Drept şi Politehnică. Jumătate dintre aceştia sunt din judeţul Gorj, printre ei numărându-se şi fiul liderului de sindicat Adrian Marciuc. Toţi cei 9 au primit mandate de arestare pentru 30 de zile.
 
Robert Marciuc a mai fost implicat într-un scandal de amploare în urmă cu un an şi jumătate. Atunci, Robert Marciuc a fost reţinut pentru 24 de ore. Tânărul a provocat un scandal de amploare într-un bar din Motru. Acesta, ajutat de un părieten, a bătut doi clienţi şi a agresat o angajată a localului.
 
Adrian Marciuc, tatăl lui Robert Marciuc, este prim-vicepreşedintele Federaţiei Univers.