Fiul unui om de afaceri din Brăila, prins drogat la volan. În mașină avea 400.000 euro și 4 kg de aur 

Captură impresionantă în trafic la Brăila. Fiul unui om de afaceri a fost prins drogat la volan și cu sute de mii de euro, dar și 4 kg de aur în mașină.

22 feb. 2024, 13:53
Fiul unui om de afaceri din Brăila, prins drogat la volan. În mașină avea 400.000 euro și 4 kg de aur 

Mădălin Costin, fiul lui Sorin Costin, om de afaceri decedat la sfârșitul anului 2022, a fost prins, miercuri seară, drogat la volan. Polițiștii l-au tras pe dreapta pe strada Unirii din Centrul Brăilei, aproape de locuința acestuia, scrie debraila.ro.

Bărbatul de 38 de ani avea permisul suspendat pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând consumul de cocaină.

Totodată, Mădălin Costin consumase și alcool, aparatul arătând 0,07 mg/l.

În timpul controlului mașinii, polițiștii au descoperit o sumă uriașă de bani, respectiv 400.000 de euro, dar și 4 kg de aur și 7.000 de lei. De asemenea, oamenii legii au mai găsit și două cuțite.

Citește și: UPDATE Procesul lui Vlad Pascu, amânat. Părinții victimelor cer ca tânărul să fie acuzat de omor: „Nu ne va alina durerea, dar măcar să fie pedepsit”

Banii au fost ridicați de polițiști pentru cercetări, urmând să fie stabilită proveniența acestora.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Citește și: Accident grav în Timișoara, produs de eleva unei școli de șoferi. O persoană a fost spulberată în timp ce instructorul nu se afla în mașină

Tatăl lui Mădălin Costin, Sorin Costin, a fost un afacerist influent din Brăila, partener de afaceri al fostului baron Gheorghe Bunea Stancu timp de mai mulți ani.