Fiul unui politician a murit după ce a căzut de la mansarda casei. Procurorii au deschis dosar pentru omor şi violenţă în familie

Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ a început o anchetă după ce fiul preşedintelui interimar al organizaţiei locale a PMP a murit după ce a căzut de la mansarda casei. Surse din cadrul anchetatorilor au spus că băiatul a încercat să fugă din cauza unei altercaţii între părinţi.

30 ian. 2017, 13:07
Fiul unui politician a murit după ce a căzut de la mansarda casei. Procurorii au deschis dosar pentru omor şi violenţă în familie

Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ au declarat, luni, că fiul preşedintelui interimar al PMP Târgu-Neamţ, Ciprian Constantin Mardar, a murit, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a căzut de la mansarda casei în care locuia cu părinţii, potrivit Mediafax.

Aceleaşi surse susţin că o altercaţie între tatăl şi mama băiatului de 14 ani ar fi fost motivul pentru care adolescentul a fugit din cameră şi a încercat să se urce pe acoperiş. Fiul liderului local a murit la spital.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ care fac cercetări într-un dosar deschis pentru omor şi violenţă în familie.

”A început urmărirea penală în cauză, in rem, pentru faptă, deci nu faţă de persoană, şi se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment. Ştiu de la colegul care se ocupă de acest caz că noi am fost sesizaţi de Poliţia judeţului Neamţ despre faptul că a fost internat minorul cu multiple traumatisme. Traumatismele se pare că sunt rezultatul căderii, iar împrejurările în care s-a produs această cădere de pe acoperiş urmează a fi stabilite. Cercetarea se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi violenţă în familie”, a declarat Virginel Cornea, procurorul şef al Secţiei Judiciare şi purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.