Fiul unui poliţist, în vârstă de 16 ani, a provocat un accident cu maşina tatălui

Un adolescent în vârstă de 16 ani, fiul unui poliţist din cadrul Poliţiei TF Vaslui, a ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce a provocat un accident de circulaţie cu maşina tatălui său, luată fără ştirea acestuia.

23 apr. 2014, 11:02
Fiul unui poliţist, în vârstă de 16 ani, a provocat un accident cu maşina tatălui

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub, accidentul a avut loc pe DJ 246, pe raza localităţii Freşti.

Din primele cercetări a rezultat faptul că minorul de 16 ani a condus maşina care aparţine tatălui său. Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, dar şi din cauza lipsei de experienţă la volan, minorul a pierdut controlul maşinii şi a ajuns într-un şanţ. Tânărul, care se afla în maşină cu trei fete, a suferit o policontuzie în zona toracică, fiind transportat la SJU Vaslui, unde a rămas internat. Dintre cele trei fete care se aflau în autoturism, doar una a ajuns la spital, însă nu a necesitat internare. Minorului aflat la volan i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, informează Agerpres.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Minorul se află internat în secţia de Chirurgie Pediatrică a SJU Vaslui şi va mai rămâne câteva zile sub îngrijire medicală. Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, în urma examenului Computer Tomograf, s-a constatat că tânărul nu are leziuni grave.

Citeşte şi: TERIBILISMUL UCIDE. Doi tineri au murit într-un accident produs de un şofer FĂRĂ PERMIS