Fiul vitreg al Gabrielei Firea este PRIMUL MODEL ANDROGIN din România GALERIE FOTO

Răzvan Firea, fiul primului soţ al Gabrielei Firea, este primul model androgin din ţara noastră. Între timp, el a renunţat la cariera din modelling, pentru a se dedica creaţiei vestimentare.

21 iun. 2013, 05:54

Răzvan Firea adoră să fie diferit si îşi asumă responsabilitatea aspectului fizic, deşi nu de puţine ori s-a spus despre el că ar fi femeie. Controversat şi extravagant, acesta susţine că ar trebui privit ca un bărbat, potrivit cancan.ro.

În România, oamenii se uită după mine, în străinătate mă opresc pe stradă şi mă întreabă de unde mă îmbrac. Port haine care nu sunt neapărat foarte masculine. Nu mă gândesc că am o latură feminină atunci când pozez, dar îmi place ideea de a juca roluri, deşi nu sunt actor„, a mărturisit Răzvan Firea.

Acum, Răzvan Firea lucrează ca stilist la un magazin de lux. „Sunt diferit, arăt altfel decât arată majoritatea băieţilor. Oamenii ar trebui să mă vadă ca pe un bărbat. Într-adevăr, am trăsături androgine, care mă pot face să arăt ca o fată. Din cauza mediului în care lucrez am probabil şi gesturi care sunt mai efeminate, dar până la urmă sunt bărbat„, a mai spus Răzvan Firea.