Flanco face angajări în toată ţara. Ce salarii sunt oferite

Flanco, celebrul lanţ de magazine de produse electronice şi electrocasnice, anunţă că face angajări în zeci de localităţi din toată ţara.

04 oct. 2022, 18:33
Flanco face angajări în toată ţara. Ce salarii sunt oferite

Flanco face angajări în toată ţara. Lanţul de magazine de produse electronice şi electrocasnice angajează consultanţi de vânzări şi directori de magazin.

Flanco face angajări. Se caută oameni în toată ţara

Lanțul de magazine de produse electronice și electrocasnice angajează în această perioadă în 45 de localități din România.

Citeşte şi Posturi scoase la concurs în Parlament, deşi angajările la stat sunt blocate în acest an

„Vrei să faci lucruri peste așteptări și să înveți ceva nou in fiecare zi?

Ești comunicativ, optimist, dornic să te dezvolți profesional? Alătură-te celei mai dinamice echipe de profesioniști din retailul electro-IT din România!”, anunţă reprezentanţii lanţului de magazine.

Iată localităţile în care sunt locuri de muncă disponibile: 

Afumați
Aiud
Alba Iulia
Arad
Bacău
Baia Mare
București
Buzău
Caransebeș
Călărași
Constanța
Corabia

Deva
Drobeta-Turnu Severin
Focșani
Gheorgheni
Gherla
Huedin
Iași
Marghita
Mediaș
Moinești
Moreni
Odorheiu Secuiesc
Oltenița
Onești
Piatra Neamț
Ploiești

Râmnicu Vâlcea
Satu Mare
Sebeș
Sfântu Gheorghe
Sibiu
Sinaia
Ștefăneștii de Jos
Ștefăneștii de Sus
Târgoviște
Târgu Mureș
Târgu Neamț
Timișoara
Tulcea
Tunari
Vaslui
Voluntari
Zalău

Ce salarii au angajaţii Flanco

Un asistent de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în 2022 un salariu lunar net de 1.680 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 200 de lei pe lună.

În Călăraşi, în luna mai 2022, un consultant de vânzări cu o experienţă de un an avea un salariu lunar net de 1.540 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 200 de lei lunar.

De asemenea, la începutul anului, un consultant de vânzări din Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, avea un salariu net de 1.400 de lei, un bonus de 400 de lei pe lună și tichete de masă cu valoarea de 220 de lei pe lună, potrivit undelucram.ro.

Flanco deține o rețea națională de 158 magazine situate în cele mai importante zone comerciale din peste 100 de orașe și o echipă de peste 1500 de profesioniști. Compania se află în continuă creștere și dezvoltare, datorită investițiilor în magazine noi sau în reamenajări de magazine, în extinderea și dezvoltarea echipei, în optimizarea mixului de produse și diversificarea ofertei de servicii.

Citeşte şi LIDL face angajări în magazinele din toată ţara. Vânzătorii pot ajunge la salarii de peste 3000 de lei net